Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Γιοβάνοβιτς, ακολουθεί άμεσα του Χουανκάρ

23/05/2022, 13:34
Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Γιοβάνοβιτς, ακολουθεί άμεσα του Χουανκάρ

Η στήλη είχε αποκαλύψει σε ανύποπτο χρόνο πως Αλαφούζος - Γιοβάνοβιτς είναι σε καθημερινή επαφή - συνεργασία και δεν υπήρχε κανένα θέμα μη ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, είχα επισημάνει πως ο Σέρβος κόουτς καθυστερούσε τις υπογραφές –ουσιαστικά την ανακοίνωση αφού είχαν ήδη μιλήσει - «κλειδώσει» τις λεπτομέρειες της ανανέωσης ακόμη και για την προοπτική το καλοκαίρι να αριβάρει και τεχνικός διευθυντής της έγκρισης Ιβάν στο «τριφύλλι»– όπως και προβλέψει πως το χάπι εντ θα έπεφτε πριν από τον τελικό του Κυπέλλου!

Η επιβεβαίωση ήρθε στις… 18 Μαΐου, με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει τη συμφωνία και τον Σέρβο κόουτς να κάνει και σχετική δήλωση. Γιατί τώρα, αφού είχε προαποφασιστεί εδώ και καιρό και θα μπορούσε κάλλιστα να περιμένει για να περάσει και το Σάββατο, δηλαδή ο τελικός; Για λόγους επικοινωνιακούς αλλά και ουσιαστικούς - ψυχολογικούς που είχαν να κάνουν με το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Πάμε και στην αποκλειστική είδηση: την ανακοίνωση της ανανέωσης του Γιοβάνοβιτς θα ακολουθήσει πολύ σύντομα του Χουάνκαρ! Κι αυτό αφού πλέον –το τελευταίο διάστημα– σημειώθηκε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και το deal «κλειδώνει». Με τις ευλογίες του κόουτς Γιοβάνοβιτς που επέμενε για να μείνει ο Ισπανός αριστερός μπακ και με καλό, νέο συμβόλαιο. Γιατί το αξίζει…