Ο Ντρεοσί πήρε τον Μπόλονι στη Μετς, που τον είχε φέρει στον Παναθηναϊκό – Ομάδα έκπληξη στη Γαλλία για Ζαγαρίτη

30/06/2022, 17:11
Ο Ντρεοσί πήρε τον Μπόλονι στη Μετς, που τον είχε φέρει στον Παναθηναϊκό – Ομάδα έκπληξη στη Γαλλία για Ζαγαρίτη

Εξαιτίας του Μπόλονι, ο “Ζαγάρ”, τον οποίο προτιμούσε από τον Χουανκάρ, έγινε βασικός στον Παναθηναϊκό και πήρε την μεταγραφή στην Πάρμα. Και οι παλιές αγάπες, ως γνωστόν, δεν ξεχνιούνται…

Ο Λάζλο Μπόλονι, που για 7 μήνες κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, την σεζόν 2020 – 2021, ξεχάστηκε πολύ γρήγορα λόγω και του… έργου Γιοβάνοβιτς στην ομάδα. Παρεμπιπτόντως, ο 69χρονος Ρουμάνος τεχνικός διατηρούσε πολύ καλή σχέση –ενώ έχει κρατήσει επαφή– με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Μπόλονι, που ήταν υποψήφιος για την Εθνική Ρουμανίας και προτάθηκε στην ΕΠΟ για την Εθνική Ελλάδας, επέστρεψε πρόσφατα (πριν από 2 εβδομάδες) στους πάγκους συλλόγου. Και συγκεκριμένα της Μετς, που υποβιβάστηκε μαζί με τις Σεντ Ετιέν και Μπορντό στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας!

Η Μετς που θα ξεκινήσει την σεζόν με στόχο να κάνει πρωταθλητισμό, έχει νέο ποδοσφαιρικό διευθυντή, τον Πιέρ Ντρεοσί! Ναι, τον 62χρονο Γάλλο που ο Μπόλονι είχε πείσει τον Γιάννη Αλαφούζο και τον πήρε στον Παναθηναϊκό ως αθλητικό διευθυντή (στη θέση του Τσάβι Ρόκα), τον Νοέμβριο του 2020.

Ο Μπόλονι είχε φέρει τον Ντρεοσί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό (στο τέλος της σεζόν βέβαια έφυγαν και οι δύο) και τώρα ο Ντρεοσί με τη σειρά του πήρε τον Μπόλονι στη Μετς! Έτσι πάνε αυτά… Μένει να δούμε αν στην γαλλική ομάδα πάει –είτε ως δανεικός, είτε ως ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης– ο Βασίλης Ζαγαρίτης!

Εξαιτίας του Μπόλονι, ο “Ζαγάρ”, τον οποίο προτιμούσε από τον Χουανκάρ, έγινε βασικός στον Παναθηναϊκό και πήρε την μεταγραφή στην Πάρμα. Και οι παλιές αγάπες, ως γνωστόν, δεν ξεχνιούνται…