Ο Χριστοβασίλης “σκοτώνει” άμεσα τον Περέα λόγω ρευστότητας

07/07/2022, 12:49
Ο Χριστοβασίλης “σκοτώνει” άμεσα τον Περέα λόγω ρευστότητας

Οι πληροφορίες θέλουν τον Περέα να πωλείται σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα αν και το τελευταίο 24άωρο ακούγεται πως έχει μπει δυνατά και μεγάλη ελληνική ομάδα.

Μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας, όπως φαίνεται, υπάρχει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με αποτέλεσμα να χάνει ακόμη και παίκτες που είχε κλείσει! Όπως τον Σταυρόπουλο, πρώην στόπερ των Πανιωνίου και Ρετζιάνα, ο οποίος βαρέθηκε να περιμένει αυτά που είχαν συμφωνήσει με τον Χριστοβασίλη και υπέγραψε στην πολωνική Πόζναν! Μάλιστα, ο Σταυρόπουλος προοριζόταν για “αντί – Κάργας” που πήγε στον ΠΑΟΚ αντί 280.000 ευρώ.

Ο Χριστοβασίλης, που περιμένει το 1.000.000 από το στοίχημα, ετοιμάζεται να… “σκοτώσει” και τον Περέα. Ο Κολομβιανός επιθετικός, αποκάλυψη της περυσινής σεζόν, είναι εκτός προπονήσεων / προετοιμασίας γιατί θα πουληθεί άμεσα! Και δεν πρέπει να διακινδυνεύσουν κάποιον τραυματισμό του.

Οι πληροφορίες από την πιάτσα agents θέλουν τον Περέα να πωλείται σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα (Στουτγκάρδη) αν και το τελευταίο 24άωρο ακούγεται πως έχει μπει δυνατά και μεγάλη ελληνική ομάδα (τον Γενάρη, η ΑΕΚ είχε ζητήσει τιμή από τον ΠΑΣ).

Θυμίζω πως ο Παναθηναϊκός έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης για Περέα (άνω του 20%) αλλά και έχει το δικαίωμα να ματσάρει την όποια προσφορά (λέμε τώρα…).