Μάχη μεγαλοατζέντηδων για τον Κωνσταντέλια

21/02/2023, 22:00
Μάχη μεγαλοατζέντηδων για τον Κωνσταντέλια

Υπάρχει «πέναλτι» 150.000 ευρώ για να σπάσει το συμβόλαιο - Ο ΠΑΟΚ «στηρίζει» τον νυν ατζέντη του «Ντέλια» και μαζί του θα κάνει την νέα ανανέωση

Παρέλαση κάνουν στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο ξένες ομάδες αλλά ατζέντηδες & μεγάλα Γραφεία για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Παρότι ο 19χρονος άσος έχει μανατζερική στέγη και μάλιστα δένεται μαζί της με ισχυρό συμβόλαιο ενώ και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα παράπονο (το αντίθετο μάλιστα) από τον νυν ατζέντη του «Ντέλια»!!! Με τον οποίο θα κάνουν και την νέα ανανέωση, με διπλασιασμό αποδοχών!

Η στήλη είχε αποκαλύψει προ μηνός το φλερτ του αgent Ζήση Βρύζα για να κάνει δικό του τον Κωνσταντέλια, για την ακρίβεια να τον αποσπάσει από την αυστριακή εταιρία «Pro Heroes». Ποντάροντας και στην πολύ καλή σχέση του Βρύζα με τον πατέρα του παίκτη. Ο Βρύζας είχε φέρει στον ΠΑΟΚ την πρόταση των 7.000.000 ευρώ συν μελλοντικών μπόνους από τη Σεβίλλη για τον Κωνσταντέλια.

Πρόσφατα γράφτηκε πως και η σπουδαία γερμανική εταιρία Rogon, στην οποία είναι μέτοχος ο Πολ Κουτσολιάκος, προσπαθεί να «κλέψει» τον «Ντέλια». Μάλιστα, φέρεται πως η Rogon για να τα καταφέρει... χρησιμοποιεί τον εδώ και πάρα πολλά χρόνια πελάτη της –και συμπαίκτη του Κωνσταντέλια– Βιεϊρίνια! Επίσης Base και Vasserman (Τζόλης) είναι μεταξύ των μεγάλων ξένων Γραφείων που έχουν κάνει κίνηση.

Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο πέναλτι που θα πρέπει να πληρώσει όποιος ατζέντης θέλει να σπάσει το συμβόλαιό του με την «Pro Heroes» και να τον εντάξει στο δικό της πελατολόγιο (εκτός από το πείσουν τον παίκτη και τον οικογένειά του). Συγκεκριμένα, στην πιάτσα μιλάνε για ποσό που κυμαίνεται από 120 ως 150.000 ευρώ! Δεν το λες και μικρό, ακόμη κι αν θα πρέπει να καταβληθεί σε βάθος χρόνου.