Euroleague – Ταβάρες: Η απάντηση στον Σλούκα που υπερασπίστηκε τον Γουόκαπ

14/05/2023, 21:48
Euroleague – Ταβάρες: Η απάντηση στον Σλούκα που υπερασπίστηκε τον Γουόκαπ

Xαμός για το ποιος έπρεπε να πάρει το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς στην Euroleague

Ο Έντι Ταβάρες θέλησε να απαντήσει στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος θεωρεί ότι το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς στην Euroleague έπρεπε να καταλήξει στα χέρια του συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Τόμας Γουόκαπ.

Ο Έντι Ταβάρες αναδείχθηκε και φέτος ο κορυφαίος αμυντικός της σεζόν στην Euroleague, με τον Κώστα Σλούκα να παίρνει θέση στο twitter και να υποστηρίζει ότι Τόμας Γουόκαπ άξιζε περισσότερο το βραβείο.

Ο πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού αποθέωσε, βέβαια, τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, εξηγώντας, όμως, γιατί ο Αμερικανός συμπαίκτης του έπρεπε να νικήσει σε αυτή τη μάχη.

Ο Ταβάρες είδε την τοποθέτηση του Σλούκα και έσπευσε να απαντήσει στον Έλληνα άσο.

«Το αξίζει επίσης (εννοεί τον Γουόκαπ), όμως οι αριθμοί δεν λένε ψέματα», ήταν το σχόλιο του ψηλού της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους δύο αθλητές να ανανεώνουν το ραντεβού τους στο Final Four της Euroleague.

Η ανάρτηση του Κώστα Σλούκα

Νωρίτερα ο Κώστας Σλούκας έκανε κάτι που δεν συνηθίζει. Τοποθετήθηκε μέσω social media και «υπερασπίστηκε» τον Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος έχασε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς στην EuroLeague από τον Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Με σεβασμό στην EuroLeague και σε ένα εξαιρετικό παίκτη που έχει κυριαρχήσει στη διοργάνωση για χρόνια, τον Ταβάρες, κατά την ταπεινή μου άποψη ο Τόμας Γουόκαπ άξιζε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς φέτος. Παράλο που του λείπει το μέγεθος του Γουόλτερ, έβαλε δύσκολα σε κάθε αντίπαλο και είχε τεράστιο συμμετοχή, βοηθώντας την ομάδα μας να εξασφαλίσει την πρώτη θέση (στην κανονική διάρκεια)», ανέφερε ενδεικτικά ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού, θεωρώντας πως ο συμπαίκτης του αδικήθηκε.