Το φλουρί της Λαζαράκου, ο βαψομαλλιάς Γκότσης, το άδειασμα Σταϊκούρα και σύγκρουση με τη Στάμου

Το φλουρί της Λαζαράκου, ο βαψομαλλιάς Γκότσης, το άδειασμα Σταϊκούρα και σύγκρουση με τη Στάμου

Η αναπάντεχη στήριξη Πάσχα για την Attica bank και τα ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις του Διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα…

Η απουσία του αρμόδιου υπουργού Χρ. Σταϊκούρα από την κοπή της πίτας της Επ. Κεφαλαιαγοράς φέρεται να απογοήτευσε την Βασιλική Λαζαράκου (ή Κριστλ Κάρινγκτον όπως την αποκαλεί η αγορά λόγω της ομοιότητας στο στυλ και τα μαλλιά με την γοητευτική τότε πρωταγωνίστρια της σαπουνόπερας «Δυναστεία» Λίντα Εβανς)!

Βλέπετε όλο το σκηνικό ήταν προετοιμασμένο έτσι ούτως ώστε να υποδεχθεί τον Υπ. Οικονομικών ο οποίος όπως εκ τοις πράγμασι προκύπτει, την άδειασε!

Και έχω την πεποίθηση, ότι ο Χρήστος από την Φθιώτιδα θα κέρδιζε και το φλουρί! Κρίμα!

Μπορεί ο Σταϊκούρας να μην ήρθε, όμως το «παρών» έδωσαν πολλοί και διάφοροι πρώην «μεγαλόσχημοι», που έκαναν την εμφάνιση τους άλλοι με κομοδινί και άλλοι με ξανθό μαλλί!

Όπως για παράδειγμα ο πρώην πρόεδρος της ΕΚ και γνωστός στο πανελλήνιο για τις ευθύνες του στην υπόθεση της Folli Follie (έχει παραπεμφθεί σε δίκη για παράβαση καθήκοντος) Χαράλαμπος Γκότσης η κόμη του οποίου ανέδυε μια φρεσκάδα και μια μυρωδιά που συνήθως σε καλά κομμωτήρια συναντάς!

Εκεί ήταν και ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης (σε άλλη απόχρωση) αλλά και οι πρώην πρόεδροι Μποτόπουλος και Πιλάβιος!

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, αμέσως μετά την κοπή της πίτας, η πρόεδρος Βασιλική Κάρινγκτον ενημέρωσε το ΔΣ ατύπως για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Τρ. Αττικής! Και επιδίωξε νομιμοποίηση των ενεργειών της!!!

Η αντιπρόεδρος της ΕΚ Νατάσσα Στάμου με την τοποθέτηση της διαφοροποιήθηκε πλήρως της Προέδρου, γεγονός που επιβεβαίωσε την διάσταση απόψεων και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΚ που είχε προ ημερών προηγηθεί και όπου φέρεται η κυρία Στάμου να μειοψήφισε σχετικά με την αναστολή διαπραγμάτευσης της Attica bank!

Πάντως στο άτυπο ΔΣ η Πρόεδρος Βασιλική Κάρινγκτον στηρίχθηκε αναπάντεχα από τον κύριο Πάσχα, εκπρόσωπο της ΤτΕ!

Γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις του Διοικητή της Γιάννη Στουρνάρα