Εγκληματική οργάνωση η οποία με βρόμικο χρήμα εξαγοράζει ομάδες, διαιτησία, παράγοντες και χρηματοδοτεί λασπολόγους δημοσιογράφους!

29/12/2019, 10:56
3h kardia

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η τελευταία παράγραφος της δήλωσης του Χέρμπερτ Χούμπελ με αφορμή την σκανδαλώδη διαιτησία εις βάρος του Ολυμπιακού στον αγώνα του με τον Βόλο σηματοδοτεί εξελίξεις ως προς το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα! Ο εντεταλμένος της FIFA και UEFA στη χώρα μας πέραν της σκοπιμότητας την οποία παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ως προς τις αποφάσεις των διαιτητών για τους οποίους ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία σε μια παρέμβαση πρωτοφανή, έκανε ειδική αναφορά σε ύποπτες δραστηριότητες στον χώρο του ποδοσφαίρου οι οποίες εάν αποδειχθούν επιβάλλεται να αντιμετωπισθούν από τις ανώτατες ποδοσφαιρικές αρχές!
Και είναι προφανές πως οι ύποπτες δραστηριότητες δεν αρχίζουν ούτε τελειώνουν στο μείζον, αναμφίβολα, ζήτημα της ιδιοκτησίας της Ξάνθης! Η Ξάνθη, δυστυχώς, αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου. Και τούτο διότι έχουν υπάρξει επίσημες και επώνυμες καταγγελίες για σχέσεις του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη τόσο με τον Παναιτωλικό όσο και με τον Βόλο των τεσσάρων δανεικών παικτών!

Εκείνο που δεν έγινε απολύτως αντιληπτό είναι ότι ο τοποτηρητής των διεθνών ομοσπονδιών στη χώρα μας υπονόησε εγκληματική οργάνωση!!! Ύποπτη και υπόγεια διασύνδεση θεσμικών παραγόντων, διαιτησίας, ιδιοκτητών ομάδων και μαύρου χρήματος με βρόμικη και αβέβαιη προέλευση διά του οποίου εξαγοράζονται ΠΑΕ και ενδεχομένως κομβικά πρόσωπα της λειτουργίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως καταγγέλλει ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού με την μηνυτήρια αναφορά του για κακουργηματική δωροδοκία των διαιτητών του αγώνα Βόλος - Ολυμπιακός! Η έρευνα την οποία απαίτησε και προανήγγειλε ο Χούμπελ είναι σαφής: ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης η οποία μέσω βρόμικου χρήματος εξαγοράζει ομάδες, διαιτητές, παράγοντες! Αλλά και δήθεν δημοσιογράφους που χτίζουν καριέρες στη λάσπη και στο εκβιαστικό χρήμα. Και οι οποίοι διαχρονικά εκτελούν συμβόλαια κατ’ εντολήν μεγαλοεπιχειρηματιών ή ακόμη και υπουργών σταλινικής φύσης κυβερνήσεων! Και αναμφίβολα η πολιτεία που εξελέγη διατρανώνοντας νέο ήθος οφείλει να καθαρίσει τον τόπο από την κόπρο του Αυγεία. Οι αρμόδιοι εισαγγελείς και η επιτροπή για το ξέπλυμα έχουν τον λόγο! Τώρα, πριν να είναι πολύ αργά...

«Α»