Ζάεφ: Σκληρή απάντηση στην αντιπολίτευση για την πρόταση μομφής

08/11/2021, 21:36
Ζάεφ: Σκληρή απάντηση στην αντιπολίτευση για την πρόταση μομφής

Για να εξυπηρετήσουν την μάταιη επιθυμία τους για εξουσία, ήταν έτοιμοι να οδηγήσουν τη χώρα στον κατήφορο και ο λαός να υποφέρει», επισημαίνει ο Ζόραν Ζάεφ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης τα οποία,  κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης του.

«Αυτές τις μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας προσπάθειας να τεθούν σε κίνδυνο η Συμφωνία των Πρεσπών, η Συμφωνία Καλής Γειτονίας με τη Βουλγαρία, η Συμφωνία της Οχρίδας, η κοινή και ισότιμη κοινωνία μας, η ειρήνη των πολιτών στο εσωτερικό και οι καλές σχέσεις μας με τους γείτονες», συνεχίζει ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας.

«Όμως αυτή η χώρα έχει τον λαό της, πολίτες δημοκράτες, αγωνιστές και πολιτικούς και κόμματα που δεν θα επιτρέψουν στον Μίτσκοσκι, τον Απασίεφ (σ.σ. αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος “Levica”- Αριστερά) και τον Γκρούεφσκι να καταλάβουν και να καταστρέψουν ξανά τη χώρα», προσθέτει.

Ο Ζόραν Ζάεφ κλείνει την ανάρτησή του υποστηρίζοντας πως «η δημοκρατία, η ελευθερία, η αλληλεγγύη και η ενότητα είναι οι αξίες μας», αξίες που εκτιμά ότι η πλειοψηφία των πολιτών, αλλά και των βουλευτών.