Netflix: Ανοίγει το πρώτο του εστιατόριο χρησιμοποιώντας σεφ από τις παραγωγές του

15/06/2023, 20:08
Netflix: Ανοίγει το πρώτο του εστιατόριο χρησιμοποιώντας σεφ από τις παραγωγές του

Αφού ώθησε εκατοντάδες εκατομμύρια άτομα, στην παρακολούθηση ταινιών και σειρών το Netflix προχωρά τώρα σε ένα νέο εγχείρημα που σχετίζεται με το φαγητό.

Αφού ώθησε εκατοντάδες εκατομμύρια άτομα, στην παρακολούθηση ταινιών και σειρών -πολλές φορές και σε υπερβολικό βαθμό- το Netflix προχωρά τώρα σε ένα νέο εγχείρημα που σχετίζεται με το φαγητό.

Η υπηρεσία ροής ανοίγει το Netflix Bites αυτόν τον μήνα, μια «ανυψωμένη γευστική εμπειρία» στο Λος Άντζελες που περιλαμβάνει σεφ που πρωταγωνιστούν σε δημοφιλείς εκπομπές του Netflix όπως το «Chef’s Table» και το «Nailed It!», τα οποία είναι διαθέσιμα και στη χώρα μας.

Στο εστιατόριο που θα λειτουργεί ορισμένο διάστημα, σεφ όπως οι Curtis Stone, Rodney Scott και Nadiya Hussain να συναντηθούν για να δημιουργήσουν ένα μενού γευσιγνωσίας που σύμφωνα με το Netflix θα προσφέρει «σε θαυμαστές και στους καλοφαγάδες μια μοναδική εμπειρία εστιατορίου».

«Με το Netflix Bites δημιουργούμε μια προσωπική εμπειρία όπου οι θαυμαστές μπορούν να βυθιστούν στις αγαπημένες τους εκπομπές φαγητού», δήλωσε ο αντιπρόεδρος καταναλωτικών προϊόντων του Netflix, Josh Simon.

Mixologists από το διαγωνιστικό σόου του Netflix «Drink Masters» θα είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία προσαρμοσμένων κοκτέιλ για το μενού ποτών.

Το pop-up εστιατόριο που θα παραμείνει ανοιχτό για δύο εβδομάδες θα ανοίξει στις 30 Ιουνίου. Οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση θα πρέπει να καταβάλουν μια μη επιστρέψιμη προκαταβολή 25 δολαρίων, η οποία θα καταβληθεί στον τελικό λογαριασμό τους.

Το μενού του Netflix Bites παραμένει ακόμα μυστικό. Ωστόσο, είναι σαφές ότι όσοι το επισκεφτούν, δεν θα πρέπει να περιμένουν να δουν τις αγαπημένες τους προσωπικότητες από τα show του Netflix στην κουζίνα.

«Όσο ωραίο κι αν θα ήταν, το Netflix Bites είναι αυστηρά μια ευκαιρία να δοκιμάσει κανείς τα μοναδικά πιάτα αυτών των σεφ», αναφέρει η ιστοσελίδα του εστιατορίου. «Οι σεφ δεν θα είναι στο χώρο για να συναντηθούν με τους επισκέπτες και να τους χαιρετήσουν» προσθέτει.