Αντρο φοροδιαφυγής η Μύκονος -Απίστευτες παρανομίες στο "νησί των ανέμων"

08/08/2018, 13:53
QGkDQCz8HsTV912enPuq

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Μύκονο η οποία φαίνεται πως είναι η... πρωταθλήτρια του καλοκαιριού στη φοροδιαφυγή. Η επιχείρηση "Τρίαινα", στο πλαίσιο της οποίας οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων διενεργούν ελέγχους στο "νησί των ανέμων", δείχνει να αποδίδει καρπούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν σε κατάστημα γνωστής εταιρείας στο κέντρο του νησιού δύο POS συνδεδεμένα με την Ελβετία, ενώ άλλο ένα τέτοιο POS εντοπίστηκε στο κατάστημα της ίδιας εταιρείας που λειτουργεί σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Επίσης σε γνωστό κλαμπ διαπιστώθηκε ύστερα από τον έλεγχο που διενεργήθηκε ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 3.500 ευρώ, ενώ στο κατάστημα τουριστικών ειδών που λειτουργεί στον ίδιο χώρο εμπορεύματα δεν είχαν τιμολόγια αγοράς.

Στο κλαμπ επιβλήθηκε 48ωρο λουκέτο.

Ακόμη σε γνωστό εστιατόριο κατασχέθηκαν οι ημερήσιες εισπράξεις ύψους 19.000 ευρώ διότι διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση είχε ληξιπρόθεσμες και μη ρυθμισμένες οφειλές προς την εφορία ύψους 380.000 ευρώ. Λουκέτο 48 ωρών επιβλήθηκε και σε μεγάλο πλυντήριο στη χώρα του νησιού καθώς δεν είχε κόψει 67 αποδείξεις για ποσά ύψους 13.000 ευρώ.