«Μήδεια»: Νέα σύσκεψη στον «Ολυμπο» για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

17/02/2021, 14:51
«Μήδεια»: Νέα σύσκεψη στον  «Ολυμπο» για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Νέα τεχνική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5:00 το απόγευμα στο Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος «Ολυμπος» όπου θα μεταβεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο «Όλυμπος» έχει εγκατασταθεί στη συμβολή των λεωφόρων Θησέως και Διονύσου, στην Εκάλη, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό όλων των δυνάμεων που επιχειρούν για την ταχύτερη δυνατή επίλυση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που αντιμετωπίζει η Αττική.

Στο επίκεντρο της νέας τεχνικής σύσκεψης θα βρεθεί η αποτίμηση της πορείας των εργασιών και ο προγραμματισμός των επόμενων δράσεων ως την πλήρη εξομάλυνση της κατάστασης.

Παρόντες στη σύσκεψη θα είναι ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο διευθυντής Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, υποστράτηγος Ιωάννης Παπαναγνώστου και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιος Μάνος.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες έχει ενεργοποιηθεί η Πολιτική Προστασία και ο Στρατός για την παροχή κάθε δυνατής συνδρομής προς τον ΔΕΔΔΗΕ, με διάθεση συνεργείων και μέσων για τη διευκόλυνση των εργασιών αποκατάστασης του δικτύου ηλεκτροδότησης.