Navarino Icons x A Magic Cabinet Limited Edition Christmas Box

30/11/2021, 18:44
Navarino Icons x A Magic Cabinet Limited Edition Christmas Box

Το Navarino Icons και το A Magic Cabinet ενώνουν τις δυνάμεις και την έμπνευσή τους, δημιουργώντας ένα μοναδικό Limited Edition κουτί για τα φετινά Χριστούγεννα.

Μία πολυτελής πρόταση που συνδυάζει την παράδοση της γαστρονομικής αριστείας του Navarino Icons με την επιμελημένη επιλογή εξαιρετικών ελληνικών προϊόντων από το A Magic Cabinet.

Αυτό το premium δώρο, ιδανικό για την περίοδο των γιορτών, προβάλλει περήφανα την κληρονομιά και την παράδοση πίσω από τα εκλεκτά και αυθεντικά προϊόντα της ελληνικής φύσης, προϊόντα που αναδεικνύουν τις παραδοσιακές γεύσεις και συνταγές της χώρας μας. Την ίδια στιγμή, εμπνέεται από την 200η Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Navarino Icons

Οι προτάσεις από την Νavarino Icons - Costa Navarino, με βραβευμένα σε πάνω από 50 διεθνείς διαγωνισμούς μεσσηνιακά προϊόντα από μικρούς και μεσαίους παραγωγούς, προβάλλουν τη γαστρονομική κληρονομιά της Πελοποννήσου, ενώ στη φετινή συλλογή, τιμώντας την Επέτειο των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, περιλαμβάνουν και μικρά αντικείμενα που μας ταξιδεύουν νοερά στην ιστορική εκείνη εποχή, διανθίζοντας τις επιλογές μας. Βρείτε από wine stoppers μέχρι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, όλα με έμπνευση από την Ελληνική Επανάσταση!

A Magic Cabinet.

Το A Magic Cabinet (www.amagiccabinet.com), με την υπογραφή της Ευγενίας Χανδρή, είναι μια μοναδική online εμπειρία για όσους θέλουν να ανακαλύπτουν τα πιο ποιοτικά, καλαίσθητα, πολύτιμα και εκλεκτά προϊόντα γαστρονομίας, ομορφιάς, στυλ και design από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και σχεδιαστές.

Όπως ακριβώς συνέβαινε με τα μαγικά ερμάρια του παρελθόντος, εδώ μπορείτε να βρείτε σύγχρονους θησαυρούς και απολαύσεις μέσα από μια ξεχωριστή εμπειρία storytelling και shopping σχετικά με την ελληνική γαστρονομία, τα αποστάγματα, την ομορφιά, την περιποίηση, το σπίτι, το στυλ, και τα κατοικίδια, όπως και πολλά curated προϊόντα σε συνεργασία με ταλαντούχους δημιουργούς.