Επαγγέλματα του 2030: Συνδυασμοί σπουδών που οδηγούν σε futureproof ειδικότητες

02/12/2021, 13:04
Επαγγέλματα του 2030: Συνδυασμοί σπουδών που οδηγούν σε futureproof ειδικότητες

Ένα βήμα πιο κοντά στο 2030 και στα επαγγέλματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν την προσεχή δεκαετία, μας φέρνει το DereeThe American College of Greece μέσα από το online info session που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, στις 18:00.

Η παρουσίαση διοργανώνεται σε συνεργασία με τους συμβούλους σταδιοδρομίας της Orientum και απευθύνεται σε νέους που θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος το περιεχόμενο, τις δυνατότητες και τις προοπτικές των μελλοντικών επαγγελμάτων, αλλά και σε φοιτητές του ελληνικού πανεπιστημίου οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις υπάρχουσες σπουδές τους με τη μελέτη ενός ακόμα αντικειμένου στο Deree και να αποκτήσουν προβάδισμα στην αγορά εργασίας.

Συγκεκριμένα, το πολύ επιτυχημένο Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών του Deree επιτρέπει στους φοιτητές των δημόσιων πανεπιστημίων να ακολουθήσουν ένα δεύτερο πτυχίο (major) ή υποειδικότητα (minor) από την ευρεία επιλογή σύγχρονων ακαδημαϊκών προγραμμάτων του και να συμπληρώσουν ή να συνδυάσουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους.

Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει στους νέους την ευελιξία να ολοκληρώσουν δύο κύκλους σπουδών σε τέσσερα χρόνια, ενώ τους εξασφαλίζει πρόσβαση σε σημαντικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες καθώς και σε υποτροφίες.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το info session της 8ης Δεκεμβρίου για τα πιο futureproof επαγγέλματα και τους πιο ισχυρούς συνδυασμούς σπουδών, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ