Το διάσημο Nobu Hotel and Restaurant έρχεται στην Σαντορίνη

10/02/2022, 10:33
Το διάσημο Nobu Hotel and Restaurant έρχεται στην Σαντορίνη

Η MonteRock International σε συνεργασία με την Epoque Collection με υπερηφάνεια παρουσιάζουν το Nobu Hotel and Restaurant Santorini, που θα ανοίξει τις πόρτες του την άνοιξη του 2022.

Η διεθνής lifestyle ξενοδοχειακή αλυσίδα Nobu Hospitality, που ιδρύθηκε από τους Nobu Matsuhisa, Robert De Niro και Meir Teper και διαθέτει χαρτοφυλάκιο με 26 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, εμπιστεύεται την Ελλάδα για πρώτη φορά και επιλέγει ως έδρα της ένα κορυφαίο προορισμό της, το μαγευτικό Ημεροβίγλι.

Το boutique ξενοδοχείο υπόσχεται να σαγηνεύσει και τις πέντε αισθήσεις: το εστιατόριο στεγάζει μια γαστριμαργική εμπειρία όπως της αρμόζει, σερβίροντας signature ιαπωνική-περουβιανή fusion κουζίνα. Η πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων χαρίζει απλόχερα θέα στο πορφυρό του διάσημου ηλιοβασιλέματος του νησιού. Τα πολυτελή δωμάτια και οι βίλες με ιδιωτική πισίνα γίνονται κατάφύγιο, χαρίζοντας πανοραμική θέα τόσο στην πολυφωτογραφημένη Καλντέρα, όσο και το Αιγαίο Πέλαγος. Το γυμναστήριο και το πλήρως εξοπλισμένο spa αποτελούν όαση ευεξίας.

Οι συνεργασίες κερδίζονται μέσα από την εμπιστοσύνη και δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για τη μακροπρόθεσμη συμπόρευσή μας με το Nobu brand και την από κοινού επέκταση στον κλάδο της φιλοξενίας. Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Σαντορίνης, βρήκαμε ένα ασύγκριτης ομορφιάς φόντο όπου το brand μπορεί να αποτυπωθεί σε όλες του τις εκφάνσεις. Είμαστε, επίσης, χαρούμενοι που η υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος στη χώρα που γέννησε την φιλοξενία γίνεται μέσα από τη συνεργασία μας με την Epoque Collection, μια νέα και επιτυχημένη εταιρεία διαχείρισης πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων. Η MonteRock International θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα και συνέπεια να επενδύει στην Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό», δηλώνει ο Alfredo Longo, Διευθύνων Σύμβουλος της MonteRock International.

“Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στη δημιουργία του πρώτουNobuHotelandRestaurantστο νησί της Σαντορίνης. Η συνεργασία μας με τηMonteRockInternational, ενός ομίλου με διεθνή παρουσία στο χώρο των επιχειρήσεων και της φιλοξενίας, μας δίνει τη βεβαιότητα ότι το νέο αυτόprojectέρχεται για να χαράξει ένα νέο, μοναδικό δρόμο στον τρόπο που εγχώρια αντιλαμβανόμαστε ταBoutiqueξενοδοχεία και να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ξεχωρίζοντας όχι μόνο λόγω ονόματος, αλλά και για το design, τη θέση, το τοπίο και το service του”,δηλώνει ο Δήμος Στασινόπουλος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Epoque Collection.

Σχετικά με την MonteRock International

Η Monterock International είναι μια προοδευτική πολυεθνική εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου με ισχυρή παρουσία σε όλο τον κόσμο, κάτι που αποτυπώνεται και στο επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο. Με 25 χρόνια εμπειρίας σε πολλές βασικές αγορές, παρακολουθώντας πάντα στενά τις ευκαιρίες του σήμερα, η Monterock International συμβάλλει στη διαμόρφωση του μέλλοντος σε διάφορους βασικούς τομείς, όπως η φιλοξενία, τα media, η εστίαση, το real estate, ο χρηματοοικονομικός τομέας, η βιομηχανική τεχνολογία και η πράσινη ενέργεια. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.monterock.com

Σχετικά με την Epoque Collection

H Epoque Collection, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Δήμου Στασινόπουλου, είναι μια εταιρεία διαχείρισης πολυτελών μονάδων φιλοξενίας που ενσωματώνει ένα μείγμα από μοναδικά ξενοδοχεία στους πλέον περιζήτητους προορισμούς. Η Epoque Collection προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, ακολουθώντας διαφορετική προσέγγιση σε καθένα από τα project της. Η εταιρεία παρέχει εκτεταμένη τεχνογνωσία σε κάθε τομέα διαχείρισης, όπως η γαστρονομία, το Business Operations, η συμβουλευτική και το Marketing. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.epoquecollection.com