Πρώτο βραβείο για τη Watt & Wolt στα Franchise Awards

02/02/2021, 18:08
Πρώτο βραβείο για τη Watt & Wolt στα Franchise Awards

Η Watt & Wolt κέρδισε το 1ο βραβείο στα FRANCHISE AWARDS και συγκεκριμένα στην κατηγορία MOST INNOVATIVE PRODUCTS & SERVICES.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία βραβεύονται τα πλέον καινοτόμα προϊόντα κι υπηρεσίες, κι η εταιρεία έχοντας την καινοτομία ως μία από τις βασικές αξίες δράσης, εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση που αυτό αναγνωρίζεται από έναν τόσο σπουδαίο θεσμό, δίνοντάς της παράλληλα την όρεξη και το πάθος να συνεχίσει δυναμικά.

Τα Franchise Awards τα τελευταία 12 χρόνια αποτελούν έναν από τους πιο έγκριτους θεσμούς για την Ελληνική οικονομία.

Κάθε χρόνο, ανανεώνονται και εμπλουτίζονται ώστε να αντανακλούν τις μελλοντικές τάσεις του προϊόντος Franchise. Το franchising έχει αναδειχθεί ως η πλέον ταχεία και ασφαλής στρατηγική ανάπτυξης, η μοναδική επιλογή για να αντιμετωπίσει κανείς τις συνεχώς σκληρότερες συνθήκες ανταγωνισμού της αγοράς.

Στη WATT+VOLT το δίκτυο franchise παίζει στρατηγικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της αλυσίδας καταστημάτων μας, έτσι η εταιρεία συνεχίζει να διευρύνει το δίκτυό της, με όφελος διπλό.

Αναπτύσσει το στρατηγικό σχέδιο εξάπλωσή της και οι περιοχές που ανοίγουν τα καταστήματά της, ειδικά στην επαρχία και στα νησιά, επωφελούνται από την έλευση μιας υγιούς και κερδοφόρας επιχείρησης, όπως η WATT+VOLT.