efood market: Ψώνια από mini market σε 25’

23/03/2021, 14:22
efood market: Ψώνια από mini market σε 25’

Η νέα υπηρεσία του efood διαθέσιμη στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, προσφέροντας mini market delivery εύκολα και γρήγορα.

Μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας του efood market, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα έχει πετύχει κάλυψη στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής με συνολικά 15 σημεία σε όλη την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η ακτίνα της νέας υπηρεσίας του efood περιλαμβάνει τις περιοχές Αγία Παρασκευή, Πεύκη, Κολωνός, Δάφνη, Χαλάνδρι, Παλαιό Φάληρο, Ήλιον, Ακρόπολη, Νέα Ιωνία, Γαλάτσι, Φιλοθέη, Ηλιούπολη, Εξάρχεια, Κηφισιά και Μαρούσι ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξη για την πλήρη κάλυψη της περιφέρειας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 1.000+ προϊόντα, από σνακ και είδη περιπτέρου μέχρι φρέσκα φρούτα, λαχανικά και γαλακτοκομικά, και να τα παραλάβουν σε 25 λεπτά από τους διανομείς του efood. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 08:30 έως τις 22:30, καθημερινά αλλά και Σαββατοκύριακα.

Επιπλέον, οι χρήστες του efood έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live την εξέλιξη της παραγγελίας τους από όταν την λάβει το κατάστημα μέχρι τη στιγμή που φτάνει στην πόρτα τους.