IKEA: Διακρίθηκε στα Retail Business Awards

28/07/2021, 14:21
IKEA: Διακρίθηκε στα Retail Business Awards

Τα Retail Business Awards 2021, ο σημαντικότερος και πιο καταξιωμένος θεσμός για τον χώρο του Ελληνικού Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, διοργανώθηκαν για 19η συνεχή χρονιά και ανέδειξαν τα στελέχη και τις επιχειρήσεις που οδηγούν τον κλάδο όλο και πιο μπροστά.

Η ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS, μένοντας πιστή στην υπόσχεσή της για μια διακαναλική αγοραστική εμπειρία, απέσπασε το χρυσό βραβείο Retail Stores Οικιακός Εξοπλισμός για το κατάστημα «νέας γενιάς» στον Πειραιά, ενώ βραβεύτηκε με Silver Award στην κατηγορία e-retailers.

Δημιουργώντας νέα ευέλικτα και σύγχρονα καταστήματα εντός του αστικού ιστού, ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές, η ΙΚΕΑ προσφέρει μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Το πρώτο κατάστημα «νέας γενιάς» στον Πειραιά στεγάζεται στο «Μέγαρο Πολίτου» και προσφέρει μία ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία ΙΚΕΑ, μέσα από εξατομικευμένες λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού, καθώς και έμπνευση για ανανέωση, με τα κατάλληλα είδη για κάθε περίσταση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ikea.gr συνεχίζει να εξελίσσεται πρωτοπορώντας με την δημιουργία των Live Shopping Events, καθώς και με καινοτομίες που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, όπως το έξυπνο bot Σοφία, εξασφαλίζοντας ένα εύκολο και γρήγορο ταξίδι ανακάλυψης αγαπημένων προϊόντων στους επισκέπτες.

Διακρίσεις σαν κι αυτές αποδεικνύουν περίτρανα την προσήλωση της εταιρείας για καινοτομία, πάντα με στόχο τη δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών για τους επισκέπτες των ηλεκτρονικών και φυσικών καταστημάτων της.

Το βραβείο στην κατηγορία e-Retailer παρέλαβε η Καρολίνα Μιζάν, Marketing Εxecutive και το βραβείο στην κατηγορία Retail Stores Οικιακός Εξοπλισμός οι Γιώργος Παπαπασχάλης, Market Manager, και Εύη Ντούβλη, Piraeus Shop Manager.