Epsilon SingularLogic: Κυρίαρχη θέση στα ERP συστήματα

28/07/2021, 21:20
Epsilon SingularLogic: Κυρίαρχη θέση στα ERP συστήματα

Μία ολιστική προσέγγιση ψηφιακού μετασχηματισμού οραματίζεται να προσφέρει στους πελάτες της η εταιρία Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου Epsilon Net.

Η εταιρία προέκυψε μέσα από την εξαγορά της SingularLogic από την Epsilon Net σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την Space Hellas. Η θεμελίωση της Epsilon SingularLogic αποτελεί ένα σημαντικό επενδυτικό βήμα στη στρατηγική του Ομίλου Epsilon Net στον κλάδο της πληροφορικής, αξιοποιώντας μια πληθώρα εμπορικολογιστικών εφαρμογών για μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από ιδιοπαραγόμενα προϊόντα της SingularLogic και τα αντίστοιχα προϊόντα της πλατφόρμας PYLON της Epsilon Net.

Η Epsilon SingularLogic, οπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, με μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κυριαρχεί στην ελληνική αγορά πληροφορικής έχοντας στο δυναμικό της τα πλέον άρτια και καταρτισμένα στελέχη με 30+ έτη εμπειρία στον κλάδο και εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε συστήματα ERP, CRM, RETAIL WMS, MOBILE, MIS, πλήρως ενοποιημένα με τις λύσεις του ομίλου Epsilon Net, όπως λύσεις πιστοποιημένου Παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης και myDATA, που καθημερινά υποστηρίζουν τις ανάγκες της μεγαλύτερης εγκατεστημένης βάσης στην Ελλάδα με πάνω από 40.000 επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα, ένα πιστοποιημένο και ισχυρό δίκτυο 400 και πλέον συνεργατών υλοποιεί και εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες του οικοσυστήματος των πελατών, αλλά προσθέτει και αξία στον μελλοντικό σχεδιασμό συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων.

Όραμα της Epsilon SingularLogic μέσα από την κυρίαρχη θέση της στην αγορά είναι να προσφέρει κορυφαίες και καινοτόμες λύσεις σχεδιασμού, ανάπτυξης και υλοποίησης συστημάτων πληροφορικής και να δημιουργεί προστιθέμενη αξία σε επιχειρήσεις Μεγάλου και Μεσαίου μεγέθους, αλλά και σε σημαντικές κάθετες αγορές, εξυπηρετώντας ολοκληρωμένα τους πελάτες της.

Στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της τεχνολογικής στρατηγικής και την υλοποίηση του δυναμικού της οράματος:

O κ. Ανδρέας Γρίμπελας, Chief Technology Officer (CTO) της Epsilon Net ήδη από το 2013, PYLON Platform Director και μέλος του ΔΣ της Epsilon Νet, αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της Epsilon SingularLogic. Ο κ. Γρίμπελας έχει πολύχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό και υλοποίηση λογισμικού για εφαρμογές SME, ERP, Retail, CRM, κλπ., σε μεγάλες εταιρίες του χώρου της πληροφορικής στην Ελλάδα, έχοντας διατελέσει Software Platforms Unit Manager στην εταιρία SingularLogic, όπου σχεδίασε την πλατφόρμα εφαρμογών Galaxy, όπως και Technical Director & R&D Manager σε εταιρίες πληροφορικής επί σειρά ετών.

Ο κ. Ιωάννης Φιλίππου, διαθέτοντας περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της πληροφορικής, αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση του Integrator της Epsilon SingularLogic και των λύσεων PYLON ERP, GALAXY ERP, Compak, καθώς και την ευθύνη συνδεσιμότητας μέσω των λύσεων Microsoft Dynamics 365, Epsilon Digital και λύσεων myDATA. Από τη νέα του θέση και βασιζόμενος στην πολυετή εμπειρία του, ο κ. Φιλίππου στοχεύει στην καθιέρωση και περαιτέρω διείσδυση της Epsilon SingularLogic σε απαιτητικά ελληνικά έργα ψηφιακού μετασχηματισμού εστιάζοντας σε μεσαίες – μεγάλες και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και κάθετες λύσεις, όπου απαιτείται εξειδίκευση, καθετοποίηση και σύνθετη υλοποίηση. Ο κ. Φιλίππου προέρχεται από τον συγκεκριμένο χώρο και διαθέτει εμπειρία πλέον των 25 ετών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ήταν από τα πρώτα στελέχη που προώθησε τα 1ης γενιάς ERP στην Ελλάδα σε μεγάλες εταιρίες πληροφορικής, διετέλεσε Sales Manager σε ανάπτυξη τμημάτων direct, αλλά και ανάπτυξης δικτύου συνεργατών (indirect) σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία ως International Sales Executive. Τα τελευταία 7 χρόνια διετέλεσε Country Manager στη Μέση Ανατολή και Αφρική, όπου ανέπτυξε επιτυχημένα τη δραστηριότητα και διεύθυνε την υλοποίηση απαιτητικών έργων.

Ο κ. Νικόλαος Μίχος με 12ετή εμπειρία στον κλάδο της πληροφορικής και όντας σε στενή και άρρηκτη σχέση όλα αυτά τα χρόνια με το Δίκτυο Συνεργατών, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή Δικτύου Συνεργατών της Epsilon SingularLogic. Στην ευθύνη του κ. Μίχου περιέρχεται ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο, το οποίο αριθμεί πάνω από 400 συνεργάτες πανελλαδικά και αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες ανάπτυξης του Ομίλου Epsilon Net. Μοιραζόμενος το κοινό όραμα και τη στρατηγική της ανώτατης διοίκησης του Ομίλου σχετικά με το Δίκτυο Συνεργατών, ο κ. Μίχος επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και αύξηση της ανταγωνιστικότητας του δικτύου, μέσω της παροχής ποιοτικών προϊόντων, υπηρεσιών, αλλά και της άριστης εξυπηρέτησης. Στόχος είναι η διασφάλιση της ηγετικής θέσης τόσο της Epsilon SingularLogic, όσο και του Ομίλου Epsilon Net στην αγορά της πληροφορικής, προσφέροντας, ταυτόχρονα, την καλύτερη δυνατή εμπειρία προς τον τελικό πελάτη και χτίζοντας παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους επιχειρηματίες που απαρτίζουν το Δίκτυο Συνεργατών σε όλη την επικράτεια.

“Ως όμιλος Epsilon Net, μέσα από τις επενδυτικές και στρατηγικές συνεργασίες και εξαγορές, στις οποίες έχουμε προχωρήσει τον τελευταίο χρόνο με τις θυγατρικές μας εταιρίες, Data Communication και Epsilon SingularLogic, έχουμε εισέλθει σε μία νέα εποχή. Αποτελούμε τον πιο ολοκληρωμένο πάροχο λύσεων πληροφορικής στον ιδιωτικό τομέα με ισχυρό αποτύπωμα για τις επιχειρήσεις, τα λογιστικά γραφεία και τις κάθετες αγορές. Στο πλαίσιο αυτό, η Epsilon SingularLogic ηγείται στο χώρο της πληροφορικής σε συστήματα ERP, CRM, RETAIL WMS, MOBILE, MIS των μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων και ομίλων και θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Τα νέα διευθυντικά στελέχη της Epsilon SingularLogic θα συμβάλλουν με την κατάρτιση και την εμπειρία τους στην αλματώδη ανάπτυξη της εταιρίας, αξιοποιώντας την άριστη τεχνογνωσία, το υψηλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο, αναδεικνύοντας μία νέα προοπτική που βασίζεται στην ισχυρή ένωση δυνάμεων. Είμαι βέβαιη για την επιτυχία στο έργο τους” δήλωσε η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net, κα Βασιλική Αναγνώστου.