Η ΙΚΕΑ και η Ilse Crawford ανανεώνουν τη συνεργασία τους

27/08/2021, 14:08
Η ΙΚΕΑ και η Ilse Crawford ανανεώνουν τη συνεργασία τους

Η διακόσμηση του σπιτιού αντανακλά την προσωπικότητα, την αισθητική και τον τρόπο ζωής μας, επηρεάζοντας άμεσα τη διάθεσή μας.

Αυτόν τον Οκτώβριο, η ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS, ανανεώνει τη συνεργασία της με την Ilse Crawford και μαζί υπόσχονται να ομορφύνουν το σπίτι σας μέσα από ξεχωριστές διακοσμητικές πινελιές για τους αγαπημένους σας προσωπικούς χώρους.

Έξι χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, η IKEA και η Ilse Crawford ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια σειρά από έξυπνα και όμορφα αξεσουάρ σπιτιού, σχεδιασμένα με κλασικό, βιώσιμο και διαχρονικό τρόπο, αλλά και προσιτή τιμή. Βασισμένα στις κοινές αξίες, την ανθρωπιστική προσέγγιση και το πάθος για το σχεδιασμό τόσο της ΙΚΕΑ όσο και της σχεδιάστριας, τα προϊόντα αυτής της σειράς έχουν στόχο να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για μια καλύτερη και πιο άνετη καθημερινή ζωή στο σπίτι.

Η Ilse Crawford, σχεδιάστρια, ακαδημαϊκός και δημιουργική διευθύντρια, έχει ως προσωπική της αποστολή να θέσει τις ανθρώπινες ανάγκες και επιθυμίες στο επίκεντρο της δουλειάς της. Με μια ισχυρή σύνδεση με τη φύση και τα φυσικά υλικά, η Crawford ζωντανεύει αυτήν την αποστολή με δικές της δημιουργίες που κάνουν τους ανθρώπους να
αισθάνονται «σαν στο σπίτι τους».

Εστιάζοντας στα διακοσμητικά στοιχεία ενός χώρου, η Ilse Crawford τα αναδεικνύει μέσα από ξεχωριστά βάζα, μοναδικά κηροπήγια και κομψές γλάστρες, για να γιορτάσετε τις όμορφες καθημερινές σας στιγμές. «Όταν σχεδιάζουμε για το σπίτι, εστιάζουμε στο να δώσουμε επιπλέον φροντίδα και προσοχή στις καθημερινές μας δραστηριότητες, όσο μικρές και αν είναι. Έχουμε εμμονή με τα υλικά και την αφή. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούμε στοιχεία τόσο ελκυστικά που δεν θα θέλατε να τα αποχωριστείτε» προσθέτει η Ilse Crawford.

Σε αντίθεση με την περιορισμένη χρονικά, πρώτη σειρά της συνεργασίας, SINNERLIG, η IKEA, μαζί με την Ilse Crawford και την ομάδα του στούντιό της, συνεργάζονται αυτή τη φορά μακροπρόθεσμα, καθώς νέα προϊόντα θα προστίθενται συνεχώς στις σειρές της ΙΚΕΑ για τα επόμενα δύο χρόνια.