Η PEPSICO HELLAS στηρίζει το Make a Wish Ελλάδος

16/09/2021, 12:56
Η PEPSICO HELLAS στηρίζει το Make a Wish Ελλάδος

Η PepsiCo Hellas, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας αλλά και της ουσιαστικής κοινωνικής αλληλεγγύης βρίσκεται για ακόμη  μια χρονιά δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, μέσα από την υποστήριξή της  στο Make-A-Wish Ελλάδος.

Τα Lay’ s και το Make-A-Wish Ελλάδος «δίνουν δύναμη στην ευχή, δίνουν δύναμη στη ζωή» εκπληρώνοντας 10 ευχές παιδιών και μοιράζοντας χαμόγελα σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

H PepsiCo Hellas με την καμπάνια Smiles - μέσα από την οποία κάνει τα πακέτα της να «χαμογελούν» και να μοιράζουν χαρά - διαθέτει τα προϊόντα Lays Smiles στα ράφια όλων των σημείων πώλησης, σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας το μήνυμα «Μοίρασε χαμόγελα με Lay’s». Οι συσκευασίες Lay’s Smiles είναι διαθέσιμες τόσο στα ράφια των super market όσο και σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Κοινός παρονομαστής για την PepsiCo Hellas και το Make-A-Wish Ελλάδος είναι το χαμόγελο. «Το χαμόγελό μας είναι η δύναμή μας. Όταν χαμογελάς κάνεις και τους γύρω σου να χαμογελούν. Μοιράσου αυτή τη δύναμη με όλους γύρω σου!», προτρέπει η θεματική συσκευασία των Lay’ s Smiles, παρακινώντας όλους, να συμβάλλουν, ώστε το χαμόγελο να λάμψει στα πρόσωπα παιδιών με σοβαρές ασθένειες, βλέποντας να εκπληρώνεται η ευχή τους.

Η PepsiCo Hellas στηρίζει έμπρακτα για 3η συνεχή χρονιά το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος γιατί γνωρίζει ότι η εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της αποκατάστασης της ψυχολογίας και της υγείας του, βοηθώντας το να αντλήσει τη δύναμη που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει την ασθένειά του. Η εν λόγω πρωτοβουλία της PepsiCo Hellas είναι ένα ελάχιστο δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης στην προσπάθεια της να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα των παιδιών.