ΖeniΘ: Διπλή Βράβευση στα Peak Awards

17/09/2021, 11:28
ΖeniΘ: Διπλή Βράβευση στα Peak Awards

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, διακρίθηκε για τις επιτυχημένες ενέργειές της στο χώρο του Performance Marketing κατά τη διάρκεια των Peak Awards 2021, τα οποία διοργανώνονται από την Boussias Communications με την υποστήριξη της Google.

Η εταιρεία κέρδισε το Gold βραβείο στην ενότητα Best Lead Generation Campaign, στην κατηγορία Best Campaigns in Performance Marketing και Bronze βραβείο στην ενότητα Best in Other στην κατηγορία Best Performance per Indusrty.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ δήλωσε σχετικά: «Η ZeniΘ στην κορυφή για άλλη μια φορά με τα Peak Awards!

Οι επιτυχίες έρχονται από ανθρώπους και για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω για τη δημιουργική συνεργασία την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ, τόσο εντός της εταιρείας όσο και εκτός, τους συνεργάτες μας στην Ogilvy αλλά και την κριτική επιτροπή.

Στη ΖeniΘ προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες και φροντίζουμε η ενημέρωση γι’ αυτές τις υπηρεσίες να φτάνει σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές με εξίσου καινοτόμους τρόπους, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες μας.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που τα Peak Awards 2021 αναγνώρισαν και βράβευσαν διπλά αυτή την καμπάνια αλλά ακόμη πιο χαρούμενοι που ξεχώρισε τόσο στο μυαλό των καταναλωτών!».