Η Άσπα Τοπαλίδου νέα General Manager στην BEAT

30/09/2021, 12:58
Η Άσπα Τοπαλίδου νέα General Manager στην BEAT

Η ΒΕΑΤ καλωσορίζει στην ομάδα της την Άσπα Τοπαλίδου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα General Manager Ελλάδας.

Πρόκειται για στέλεχος με επιτυχημένη σταδιοδρομία και πολυετή εμπειρία σε ανώτερες διοικητικές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες όπως η Mars Inc. και ο ΟΠΑΠ.

Η προηγούμενη θέση της Άσπας Τοπαλίδου ήταν στον ΟΠΑΠ, όπου κατέγραψε 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας σε θέσεις ευθύνης, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια κατείχε τη θέση της Product Team Director, συμμετέχοντας ενεργά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων στρατηγικών πλάνων για την ελληνική αγορά.

Η ανάληψη της θέσης της νέας General Manager από την Άσπα Τοπαλίδου, φέρνει την εταιρεία ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της για αύξηση του ποσοστού των γυναικών σε διευθυντικές θέσεις στο 38% έως το τέλος του 2021 και 43% έως το 2023.

Άλλωστε, στην ίδια κατεύθυνση η μητρική της ΒΕΑΤ, FREE NOW, έχει υπογράψει τη Χάρτα Διαφορετικότητας δίνοντας την υπόσχεση να ενθαρρύνονται οι αξίες της Διαφορετικότητας και της Συμπερίληψης σε όλα τα επίπεδα. Αυτή την υπόσχεση κάνει πράξη η BEAT από την αρχή της ίδρυσής της, καθώς οι αξίες αυτές είναι χαραγμένες στον πυρήνα της εταιρείας, και έχει ως στόχο να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να αποτελέσει πρότυπο για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Ο μέχρι πρότινος General Manager της ΒΕΑΤ στην Ελλάδα, Βασίλης Ντάνιας, έπειτα από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην εταιρεία, αποφάσισε να ακολουθήσει το επόμενο βήμα της επαγγελματικής του πορείας, ιδρύοντας τη δική του εταιρεία λογισμικού.