Ομιλος Ηρακλής: Υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές

18/10/2021, 13:01
Ομιλος Ηρακλής: Υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ επιβραβεύει τους νέους που επιλέγουν τον απαιτητικό δρόμο της γνώσης προσφέροντας ετήσιες υποτροφίες αριστείας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στέκεται αρωγός των μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ανάλυση & Διαχείριση Ενεργειακών Συστημάτων» (ΠΜΣ ΑΔΕΣ) του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκειμένου οι νέοι, μέσα από τους δικούς τους άθλους, να κατακτήσουν τις διακρίσεις που ονειρεύονται στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα», ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει τέσσερις υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες του ΠΜΣ ΑΔΕΣ, με κριτήρια επιλογής που βασίζονται στην ακαδημαϊκή τους απόδοση. Οι υποτροφίες στοχεύουν στην υποστήριξη επιστημόνων μηχανικών, οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν περαιτέρω τις γνώσεις τους στην ανάπτυξη και χρήση μεθόδων και τεχνικών που έχουν στόχο την επίλυση προβλημάτων τεχνολογίας, παραγωγής και διαχείρισης ενέργειας και την ανάπτυξη καινοτόμων πρακτικών στο πεδίο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ο Δρ. Σπύρος Καραμάνος, πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ανέφερε σχετικά «Εκτιμούμε ιδιαίτερα την ευγενική προσφορά του Ομίλου Ηρακλής προς τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΠΜΣ-ΑΔΕΣ. Η χορηγία αυτή είναι μία σημαντική συνεισφορά στην προσπάθειά μας για επιβράβευση της αριστείας και την περαιτέρω αναβάθμιση των μεταπτυχιακών σπουδών στο Τμήμα μας».

Η Εύη Ιωαννίδου, διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε «Αναγνωρίζοντας τη συνέπεια των αριστούχων φοιτητών στη μάθηση και τη γνώση, στεκόμαστε δίπλα τους αρωγοί και χτίζουμε σε γερές βάσεις το δρόμο της εξέλιξης για τη μετέπειτα ζωή τους.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους νέους για τις σπουδές τους και ελπίζουμε ο μεταπτυχιακός τους τίτλος να αποτελέσει το εφαλτήριο για σπουδαίες μελλοντικές διακρίσεις τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και τον επαγγελματικό τομέα».