MetLife δωρεάν έλεγχος διαβήτη σε συνεργασία με το Metropolitan Hospital

11/11/2021, 12:17
MetLife δωρεάν έλεγχος διαβήτη σε συνεργασία με το Metropolitan Hospital

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης, αποτελεί μια ολοένα αυξανόμενη απειλή για την παγκόσμια υγεία, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η επίπτωση της νόσου και στη χώρα μας.

Εκτιμάται ότι το 15% του πληθυσμού της χώρας πάσχει από Σακχαρώδη Διαβήτη και το 30% βρίσκεται σε προ-διαβητικό στάδιο.

Ωστόσο, η έγκαιρη διάγνωση της νόσου είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για τη σωστή της αντιμετώπιση. Ο διαβήτης έχει αρκετά συμπτώματα, τα οποία θα μπορούσαν να μας προειδοποιήσουν για τη νόσο. Συχνά, όμως, είναι τόσο ήπια, που δεν τα παρατηρούμε έγκαιρα. Τώρα μπορούμε να γνωρίζουμε.

Η MetLife συνεργάζεται με το κορυφαίο Διαβητολογικό Κέντρο του Metropolitan Hospital και προσφέρει τη δυνατότητα για δωρεάν online test ανίχνευσης κινδύνου για την εμφάνιση διαβήτη, ή για την εκτίμηση διαβήτη – σε περίπτωση που υπάρχει ήδη διάγνωση.

Αν το αποτέλεσμα του τεστ περιέχει ενδείξεις υψηλού κινδύνου, η MetLife υποστηρίζει και τα επόμενα βήματα, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα δωρεάν συμβουλευτικής, καθώς και τη δυνατότητα παρακολούθησης της ασθένειας σε ειδικές τιμές, με προνομιακά πακέτα για διαβητολογικό έλεγχο και καρδιομεταβολική παρακολούθηση.

Ο Νοέμβριος είναι μήνας ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και επαγρύπνησης για το Διαβήτη. Με τη βοήθεια της MetLife μπορούμε να κάνουμε μια σημαντική κίνηση πρόληψης και προστασίας ενάντια στη νόσο.