Καφεκοπτεία Λουμίδη: Στην Black Friday δεν «κόβουμε» μόνο καφέ... αλλά και τιμές!

24/11/2021, 14:44
Καφεκοπτεία Λουμίδη: Στην Black Friday δεν «κόβουμε» μόνο καφέ... αλλά και τιμές!

Η αντίστροφη μέτρηση για την φετινή Black Friday ξεκίνησε και τα Καφεκοπτεία Λουμίδη είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους λάτρεις του καφέ με απίστευτες προσφορές στα αγαπημένα τους αυθεντικά προϊόντα.

Από την Τετάρτη 24/11 έως και την Παρασκευή 26/11 οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν σε όλο το δίκτυο καταστημάτων των Καφεκοπτείων Λουμίδη τις πιο γευστικές και αρωματικές προσφορές με -15% σε όλους τους χύμα καφέδες και σε επιλεγμένα προϊόντα, όπως τα συνοδευτικά του καφέ με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη «Λέξεις & Γεύσεις Ελλάδας» (ισχύει για συγκεκριμένη ποσότητα και άνω), μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, πραλίνες, λικέρ, καφέ, βουτήματα και λουκούμια. Ακόμα ανακαλύψτε την έκπτωση 15% σε όλα τα σοκολατοειδή βασικής γκάμας αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα.

Προσφορές σε καφέ & επιλεγμένα προϊόντα ξεκινούν ΚΑΙ στο e-shop των Καφεκοπτείων Λουμίδη, από την Παρασκευή 26/11 έως και την Κυριακή 28/11. Αυτή την Black Friday μην ξεχάσετε να μπείτε στο www.kl.gr και ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στα πιο λαχταριστά προϊόντα.

Εννοείται, ότι τα Καφεκοπτεία Λουμίδη δεν σταματούν εδώ και παραμένουν στους «ρυθμούς» των προσφορών φέρνοντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την Δευτέρα 29/11 για 24 ΩΡΕΣ Cyber Monday προσφορές με έκπτωση 20% σε Μονοποικιλιακούς και Αρωματικούς Καφέδες, στο www.kl.gr!