Xmas Brunch με άρωμα Αμαζονίου από τη Nespresso

09/12/2021, 20:40
Xmas Brunch με άρωμα Αμαζονίου από τη Nespresso

Σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με επιρροές από τα δάση του Αμαζονίου, η Nespresso παρουσίασε στο Tudor Hall του King George ένα μοναδικό brunch εμπνευσμένο από τις νέες limited edition festive ποικιλίες «Gifts of the Forest».

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για τις φετινές εορταστικές ποικιλίες της Nespresso, να τις δοκιμάσουν και να γευτούν tailor made πιάτα που προσέφεραν την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο κ. Αντώνης Αυγερόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nespresso Hellas, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο κ. Γιώργος Παπαχρυσανθάκης, Coffee Ambassador, ο οποίος σύστησε στους καλεσμένους τις φετινές Festive ποικιλίες Forest Fruit Flavor, Forest Black και Forest Almond Flavor. Τέλος, ο βραβευμένος Executive chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία & King George, κ. Αστέριος Κουστούδης, παρουσίασε το brunch menu, που ταξίδεψε γευστικά τους καλεσμένους στα βάθη του δάσους, βασισμένο σε κόκκινα φρούτα, καρπούς και μανιτάρια σε φίνους και απροσδόκητους συνδυασμούς γεύσεων.

Ο κ. Αντώνης Αυγερόπουλος δήλωσε: «Αφορμή για αυτό τo κάλεσμα στάθηκε η ομορφότερη εποχή του έτους, τα Χριστούγεννα, όπου η Nespresso κάθε χρόνο λανσάρει μοναδικές ποικιλίες καφέ. Φέτος, σε συνεργασία με την κολομβιανή σχεδιάστρια μόδας Johana Ortiz και με έμπνευση από την ομορφιά των δασών του Αμαζονίου, η Nespresso παρουσιάζει τη συλλογή “Gifts of the Forest”. Η αγάπη για το δάσος μεταφέρεται στα σχέδια που δημιούργησε η Johanna Ortiz για τα sleeves, τα αξεσουάρ και τις κάψουλες της συλλογής, αλλά και στη συνεργασία της Νespresso με την Conservation International, συνεισφέροντας στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στο δάσος του Αμαζονίου, στη Λα Πεδρέρα της Κολομβίας».