PREMIA PROPERTIES: Απέκτησε 3 ακίνητα σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

23/12/2021, 13:34
PREMIA PROPERTIES: Απέκτησε 3 ακίνητα σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

Η PREMIA PROPERTIES ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση δύο αυτοτελών ακινήτων και του δικαιώματος μακροχρόνιας εκμετάλλευσης ενός τρίτου.

Τα ακίνητα που θα λειτουργούν ως φοιτητικές εστίες, βρίσκονται σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, είναι συνολικού εμβαδού 7.764 τ.μ., και αποτελούνται συνολικά από 153 εξυπηρετούμενα διαμερίσματα (serviced apartments).

Το ακίνητο στη Θεσσαλονίκη (επί της οδού Βαλαωρίτου 10) αποτελείται από 85 διαμερίσματα, στην Πάτρα (κέντρο της πόλης) αποτελείται από 49 διαμερίσματα και στην Αθήνα (Κυψέλη) από 19 διαμερίσματα.

Τα συνολικά ετήσια μισθωτικά έσοδα προβλέπεται να ανέλθουν σε €640 χιλ. με υπογεγραμμένες μισθώσεις διάρκειας 20 ετών.

Με την ενεργοποίηση της ως άνω συμφωνίας, η PREMIA PROPERΤIES θα διαθέτει 211 διαμερίσματα έχοντας σαν στόχο τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου 1.000 διαμερισμάτων μέχρι και το 2026.

Η Εταιρεία, σκοπεύει να συνεχίσει να επενδύει με συνέπεια και αποφασιστικότητα σε ποιοτικά ακίνητα στον τομέα των εξυπηρετούμενων οικιστικών ακινήτων με ισχυρούς εταιρικούς μισθωτές και μακροχρόνιες μισθώσεις. Στόχος είναι η επίτευξη υψηλών αποδόσεων και υπεραξιών για τους μετόχους της καθώς και η διαχείριση του επενδυτικού κινδύνου με διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου επενδύοντας σε έναν ακόμη κλάδο του real estate με εξαιρετικές προοπτικές.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μαρκάζος, Διευθύνων Σύμβουλος της PREMIA PROPERTIES δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η PREMIA PROPERTIES προχώρησε στη δεύτερη συναλλαγή εντός του 2021 στον κλάδο των εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων σε τρεις πόλεις. Το όραμά μας είναι η ανάπτυξη και λειτουργία στην Ελλάδα, φοιτητικών κατοικιών αντάξιων με αυτές που λειτουργούν με επιτυχία σε πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στέγασης στους φοιτητές της χώρας».