Specisoft: Νέα σειρά βιβλίων για την "επιστήμη των επιχειρήσεων"

21/01/2022, 12:54
Specisoft: Νέα σειρά βιβλίων για την

Δύο νέα βιβλία εξέδωσε η Specisoft, τα πρώτα της νέας σειράς με γενικό τίτλο «Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», συμπληρώνοντας την βιβλιοθήκη Επιχειρηματικότητας της εταιρίας.

Τα βιβλία, τα οποία συνέγραψε ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου Πατρών, κ. Βασίλης Φίλιος, ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητα και τη δομή Hand Book, για άμεση χρήση και υψηλή ευχρηστία.

Χάρη στην ευρεία και συγχρόνως εξειδικευμένη θεματολογία τους, αλλά και στην τεχνογνωσία της Specisoft, τα δυο βιβλία αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για στελέχη επιχειρήσεων και για πανεπιστημιακά ιδρύματα. Οι δύο τόμοι, που φέρουν τίτλο «Διοικητική των Επιχειρήσεων και Εκμεταλλεύσεων» (A Handbook on Management) και «Θέματα Οικονομικής και Διοικητικής των Εκμεταλλεύσεων και Επιχειρήσεων» (A Handbook of Business Administration), συμπληρώνουν ένα μεγάλο κενό στην Ελληνική βιβλιογραφία.

Πραγματεύονται σύγχρονες προεκτάσεις του Management και του Business Administration εστιάζοντας μεταξύ άλλων σε θέματα, όπως το Management στο Μέλλον, Ηγεσία, Διεύθυνση και Επικοινωνία, η Προϋπολογιστική Μηδενικής Βάσεως (Zero-Base Budgeting), Υποδείγματα Εταιρικού Σχεδιασμού, Η Σχέση Τιμής – Κόστους κατά την Τιμολόγηση, Το Κόστος των Λαθών Πρόβλεψης, Οι Αμοιβές Ελέγχου προς τις Πωλήσεις, Τα Εκτός Ισολογισμού Στοιχεία του Ενεργητικού και Παθητικού (Off – Balance -Sheet Assets and Liabilities) κλπ. Τα εν λόγω βιβλία προσεγγίζουν με σύγχρονο τρόπο πολλές θεματικές ενότητες, πέρα από αυτές που προαναφέρθηκαν.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Specisoft Α.Ε. δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού που λειτουργεί από το 1987 με κύριο χαρακτηριστικό την ανάπτυξη λογισμικού σε θέματα που περιέχουν γνώση, υψηλή εξειδίκευση, ειδικούς αλγορίθμους βελτιστοποίησης και πολύ μεγάλης κλίμακας επεξεργασίας στοιχείων. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η κατάκτηση σημαντικής θέσης στην διεθνή αγορά του εξειδικευμένου λογισμικού. Η Specisoft έχει αναπτύξει σταθερές και στιβαρές συνεργασίες με μια ευρεία γκάμα πελατών, έχοντας σήμερα στο portfolio της πάνω από 2.000 πελάτες, όπως Επιχειρήσεις, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά γραφεία, Δημόσιους Οργανισμούς, Δήμους, Εταιρίες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) καθώς και Ελληνικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Πανεπιστήμια, Κολέγια, Οργανισμούς Σεμιναρίων κλπ.