2η Premium Real Estate Expo 2022 - Επιστρέφει η μοναδική έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα!

28/04/2022, 13:31
2η Premium Real Estate Expo 2022 - Επιστρέφει η μοναδική έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα!

Η εξειδικευμένη έκθεση για το Real Estate επιστρέφει δυναμικά από τις 13 έως τις 15 Μαΐου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, πλήρως ανανεωμένη και με νέες ψηφιακές δυνατότητες.

Η μεγάλη συμμετοχή του κλάδου στην πρώτη διοργάνωση ανέδειξε την ανάγκη των συνεργασιών, εξωστρέφειας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις. Για το 2022, η Premium Real Estate Expo, ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και προετοιμάζεται ώστε να συγκεντρώσει όλο τον κλάδο του Real Estate, όπως εξειδικευμένους επαγγελματίες, μεσίτες, διαχειριστές ακινήτων και επενδύσεων, από το χώρο των ασφαλειών, των κατασκευών, της αρχιτεκτονικής, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του κλάδου.

H Premium Real Estate Expo είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα για το ελληνικό real estate από το οποίο δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου.

Αρωγός και μεγάλος χορηγός της η ταχύτερα αναπτυσσομένη εταιρεία στην Ελλάδα η Union Properties, η οποία εκτός από μεγάλος χορηγός της φυσικής έκθεσης θα είναι και σε εκείνη της ψηφιακής www.vrexpogreece.com, σκοπός της οποίας είναι να ενισχύσει τον θεσμό καταρρίπτοντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς δίνοντας την δυνατότητα να συνάψουν B2B συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων γραφείων Real Estate, funds, οικονομικούς συμβούλους και νέους πελάτες από όλο τον κόσμο.

Η αναζήτηση και αξιολόγηση των επισκεπτών θα γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό και οι εγγραφές θα υπόκεινται σε ενδελεχή έλεγχο, ενώ ήδη έχει δεσμευθεί μεγάλο διαφημιστικό budget για την εν λόγω ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 2η Premium Real Estate Expo επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rexpo.gr.

Οι συντελεστές

Διοργάνωση: RM INTERNATIONAL. Με την εκθεσιακή εμπειρία των 30 ετών και περισσότερες από 55 εκθέσεις στο ενεργητικό της στους πιο σημαντικούς και απαιτητικούς κλάδους της αγοράς (ΕΞΠΟΤΡΟΦ, THE DELIFAIR, AFFA AWARDS, ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, DENTAL EXPO), η RM INTERNATIONAL εγγυάται την επιτυχία της έκθεσης. Επιπλέον, οι εξαιρετικά στοχευμένες διαφημιστικές ενέργειες της RM International μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας μεγιστοποιούν την επισκεψιμότητα και την εμπορική της επιτυχία, εξασφαλίζοντας στους εκθέτες της PREMIUM REAL ESTATE EXPO 2021 την επιτυχημένη συμμετοχή τους.

Υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη: Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.
Ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών - Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) είναι ο μεγαλύτερος (3.000 μέλη) και ο πιο παλιός Σύλλογος μεσιτών στην Ελλάδα. Ως ιστορικό πλαίσιο απαρχής του Συλλόγου ορίζεται η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου “Μεσιτών Κτηματικών Συναλλαγών” (σημερινός Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου 1920 στο γραφείο του πρώτου Προέδρου Ιωάννη Δημόπουλου το οποίο αποτέλεσε και την πρώτη έδρα του Σωματείου. Από τότε και για τα επόμενα 100 χρόνια ο Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α. στέκεται δίπλα σε κάθε μέλος του παρέχοντας υπηρεσίες όπως εκπαίδευση, ενημέρωση, προστασία από τους παράνομους μεσίτες, νομικές και οικονομικές συμβουλές, με απώτερο σκοπό να έχει η μεσιτική εργασία καλύτερες βάσεις και να γίνει αποδοτικότερη και με καλύτερα αποτελέσματα.