Admiral: Τριήμερο εκπλήξεων με τα εγκαίνια τριών νέων καταστημάτων σε Καλλιθέα, Αγία Παρασκευή και Αιγάλεω!

12/04/2023, 15:27
Admiral: Τριήμερο εκπλήξεων με τα εγκαίνια τριών νέων καταστημάτων σε Καλλιθέα, Αγία Παρασκευή και Αιγάλεω!

Τα διαδραστικά happenings, οι μοναδικές εκπτώσεις σε όλα τα ρούχα της νέας συλλογής και οι εκλεκτοί καλεσμένοι που επισκέφτηκαν τα καταστήματα απογείωσαν το τριήμερο 7, 8 και 9 Απριλίου

Η Admiral στις 7, 8 και 9 Απριλίου, γιόρτασε τα εγκαίνια των τριών νέων καταστημάτων της σε Καλλιθέα, Αγία Παρασκευή και Αιγάλεω προσφέροντας ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις. Τα διαδραστικά happenings, οι μοναδικές εκπτώσεις σε όλα τα ρούχα της νέας συλλογής και οι εκλεκτοί καλεσμένοι που επισκέφτηκαν τα καταστήματα απογείωσαν το τριήμερο.

Το opening event των καταστημάτων σηματοδότησε και την είσοδο τους στην νέα φιλοσοφία και αισθητική της εταιρείας. Πλέον από εδώ και πέρα θα καλωσορίζει τους πελάτες σε ένα κόσμο εμπειριών, πολλαπλών επιλογών και μοναδικών προτάσεων.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο οι οποίοι ανέβασαν τα vides και απόλαυσαν τις αγορές τους! Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε το παρών και στα τρία καταστήματα ενώ στο κατάστημα του Αιγάλεω συναντήθηκε με τον Mente Fuerte αγαπημένο καλλιτέχνη της νεολαίας.

Άλλα αγαπημένα ονόματα που συναντήσαμε στα καταστήματα ήταν: Μαρία Αντωνά, Χριστίνα Βραχάλη, Μαρία-Λουΐζα Βούρου, Μαρία Ζαφειράτου, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Μηλιόγλου, Άρης Σοϊλέδης, Στάθης Σχίζας. Σημαντική η παρουσία των αθλητών Πέτρος Γκαϊδατζής, Έφη Γκουλή, Σεμέλη Ζαρμακούπη, Νίκος Ηλιόπουλος, Ευαγγελία Φράγκου και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ Α.Σ Απολλώνιου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου τα δρώμενα που έλαβαν χώρα και στα τρία καταστήματα ανέβασαν τη διάθεση στα ύψη. Για κάθε μέρα των εγκαινίων, ομάδα χορευτών χόρεψε στα βήματα της Zumba, απογειώνοντας τη διάθεση του κόσμου, ενώ τη μουσική είχε ανέλαβε ο δημοφιλής DJ, Μιχάλης Καλφαγιάννης.

Ειδικά για το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντός του καταστήματος που παρέπεμπε σε στούντιο φωτογράφισης, ο πολυτάλαντος φωτογράφος με σημαντική καριέρα στο χώρο, Πάνος Γιαννακόπουλος, φωτογράφισε όσους θέλησαν να ζήσουν την εμπειρία μιας επαγγελματικής στουντιακής φωτογράφισης, φορώντας Admiral outfits.

Ο αέρας ανανέωσης των νέων καταστημάτων Admiral αναβάθμισε την αγοραστική εμπειρία για τους καταναλωτές και σε συνδυασμό με τα happenings που πραγματοποιήθηκαν, ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους όσους παρευρέθηκαν. Τα εγκαίνια των καταστημάτων της Admiral αποτέλεσαν αναμφισβήτητα το γεγονός του τριήμερου!