Lamda Development: “Πόλος έλξης” για εγχώριους και ξένους επισκέπτες τα εμπορικά της εταιρείας

15/07/2023, 16:13
Lamda Development: “Πόλος έλξης” για εγχώριους και ξένους επισκέπτες τα εμπορικά της εταιρείας

Με πάνω από 621 brands και tax free shopping, τα 4 Εμπορικά Κέντρα της εισηγμένης είναι στρατηγικά τοποθετημένα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες.

Τον απόλυτο προορισμό όχι μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για τους επισκέπτες της χώρας μας από το εξωτερικό, αποτελούν τα Εμπορικά Κέντρα της LAMDA Development, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών, γαστρονομίας, διασκέδασης και πολιτισμού.

Με περισσότερα από 621 brands και tax free shopping, τα 4 Εμπορικά Κέντρα της LAMDA, είναι στρατηγικά τοποθετημένα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες και πολύ κοντά σε ΜΜΜ.

Ειδικά στο Designer Outlet Athens που απέχει μόλις 15 λεπτά από το Ελευθέριος Βενιζέλος, και το Cosmos της Θεσσαλονίκης λειτουργεί και tax refund υπηρεσία και υπηρεσία αποθήκευσης αποσκευών, καθιστώντας τα δύο συγκεκριμένα Εμπορικά Κέντρα ιδανική στάση στο δρόμο προς ή από το αεροδρόμιο. Οι tax free πωλήσεις των malls της Lamda έχουν ξεπεράσει τα αντίστοιχα επίπεδα του 2019, καθώς στα Εμπορικά Κέντρα της LAMDA ενισχύθηκε η επισκεψιμότητα από τουριστικές αγορές, όπως το Ισραήλ, η Αίγυπτος και ο Λίβανος.

Είναι αξιοσημείωτο ότι μέσω του Golden Hall η LAMDA έχει εγκαινιάσει μια ακόμα καινοτομία: Την έννοια του integrated mall, καθώς στο συγκεκριμένο Εμπορικό Κέντρο λειτουργούν το Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων, ο χώρος παιδικής Εκπαίδευσης και Ψυχαγωγίας Xplore καθώς και το πρώτο ενυδρείο της Αθήνας. Μια ολοκληρωμένη δηλαδή πρόταση για όλη την οικογένεια, όλη την ημέρα καθώς οι αγορές μπορούν να συνδυαστούν με φαγητό, διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, αλλά και πολιτισμό.