Στον αέρα η νέα τηλεοπτική προσπάθεια με την κάλυψη της «axianews»

07/05/2019, 16:00
1

Από την προσεχή Δευτέρα, στις 17:00, ξεκινάει η νέα ενημερωτική συνεταιριστική δημοσιογραφική προσπάθεια του πρώην Οικονομικού καναλιού SBC, της εφημερίδας «axianews», δημοσιογράφων επαρχιακών περιφερειακών σταθμών, καθώς και ανεξάρτητων ιστοσελίδων.
Η εκπομπή NET NEWS θα μεταδίδεται καθημερινά (Δευτέρα -Πέμπτη 17:00-19:00) από τη συχνότητα του Attica TV. Στο εγχείρημα συμμετέχουν οι Βασίλης Ταλαμάγκας, Γιάννης Κορωναίος, Νίκος Νικητέας, Ντέπυ Γκολεμά κ.ά., αλλά και ομάδα δημοσιογράφων, καθώς και αναλυτών για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Παράλληλα, θα επιχειρεί και κριτική των εκπομπών του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

Η ενημερωτική ομάδα του Αttica αποτελείται από τους: Γιώργο Λαιμό, Ανέστη Ντόκα, Αλεξάνδρα Ντούσκα, Αλεξάνδρα Κατσαρού, Σ. Χονδρογιάννη, Βαγγέλη Θάνου, Θοδωρή Παναγούλη, Παναγιώτη Πέππα, Κατερίνα Καμπολή, Ελπίδα Πουρνάρα, Ελένη Μπότα, Σοφία Μύτιλη κ.ά. Στόχος είναι η 24ωρη κάλυψη των γεγονότων. Θα υπάρχει και υποστήριξη από τους σπουδαστές δημοσιογραφίας της σχολής New media studies του Σταμάτη Μαλέλη και των προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.