Ο Πλάτανος έκλεισε τα 100 επεισόδια

16/03/2021, 20:41
Ο Πλάτανος έκλεισε τα 100 επεισόδια

Τα 100 επεισόδια έκλεισε την Καθαρά Δευτέρα η κωμική οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που έχει γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια για πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές.

Το νούμερο αυτό μπορεί να θεωρείται αυτονόητο στο prime time κάποιων ιδιωτικών καναλιών, αλλά δεν ήταν καθόλου δεδομένο για τη δημόσια τηλεόραση, καθώς η ΕΡΤ είχε να εντάξει στο πρόγραμμά της καθημερινή σειρά για περισσότερα από είκοσι χρόνια και συγκεκριμένα από το μακρινό 1999.

Είναι εντυπωσιακό ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, το -φαινομενικά ήσυχο- χωριό του Πλατάνου από τον προηγούμενο Οκτώβριο, που άρχισε να μεταδίδεται, το «επισκέπτονται» καθημερινά περισσότεροι από 425.000 τηλεθεατές και έχει μέση τηλεθέαση 9,4%.

Σημειωτέον, δε, ότι στα νούμερα δεν συμπεριλαμβάνονται οι δεκάδες χιλιάδες οικογένειες που παρακολουθούν καθημερινά ή τα Σαββατοκύριακα τον Πλάτανο μέσα από το ERTFLIX και δεν προσμετρώνται, βέβαια, στα στοιχεία της Nielsen.

H είδηση της ημέρας, όμως, είναι ότι ο Πλάτανος από αυτήν την εβδομάδα θα επιστρέψει ξανά και τις Παρασκευές -πάντα στις 20:00- με την αγαπημένη καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 να υπόσχεται ακόμη περισσότερες ίντριγκες, νέους έρωτες και νέες... παρεξηγήσεις, αλλά πάνω απ’ όλα χαμόγελο μέσα από τους πανέξυπνους διαλόγους των πρωταγωνιστών της.