MEDIA
#TAGS:
Nova

Νέα στελέχη στην διοικητική ομάδα της Nova

20/09/2021, 11:54
Νέα στελέχη στην διοικητική ομάδα της Nova

Η Νοva, πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών, ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη μιας σειράς νέων στελεχών, με στόχο την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας για να ηγηθούν σημαντικές θέσεις, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της εταιρείας.

Οι νέες προσθήκες αφορούν τις θέσεις της CEO της Nova Media, του Chief Commercial Officer, της Business Commercial Director, καθώς και στελέχη που τίθενται επικεφαλής των Διευθύνσεων Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς επίσης και της Νομικής Διεύθυνσης.

Με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, της United Group, η Nova βρίσκεται στη φάση υλοποίησης ενός προγράμματος μετασχηματισμού, χτίζοντας στη μακρά πορεία καινοτομίας που έχει να επιδείξει και μεταμορφώνοντας την σε έναν ισχυρό ανταγωνιστή στην ελληνική αγορά Συνδρομητικής Τηλεόρασης και Τηλεπικοινωνιών.

«Υποδεχόμαστε με χαρά τα νέα μέλη της ομάδας μας, που θα συμβάλλουν στο απαιτητικό και φιλόδοξο έργο που πραγματοποιείται στην εταιρεία, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας.», δήλωσε ο CEO της Nova, κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.

«Με μια νέα εταιρική ταυτότητα και λογότυπο, με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επενδύσεων, είναι μια συναρπαστική περίοδος για να είναι κάποιος μέλος της ομάδας της Nova. Μετασχηματίζουμε την εταιρεία και δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, και ευκαιρίες για τους ανθρώπους μας», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιόπουλος.