MEDIA
#TAGS:
Cosmote TV

Οκτώβριος στην COSMOTE TV με τη νέα σεζόν του The Sinner & 12 ακόμα crime σειρές

04/10/2021, 15:13
Οκτώβριος στην COSMOTE TV με τη νέα σεζόν του The Sinner & 12 ακόμα crime σειρές

Μυστήριο, ένταση και αγωνία συνθέτουν το τηλεοπτικό μενού της COSMOTE TV τον Οκτώβριο, το οποίο περιλαμβάνει 13 crime σειρές με συναρπαστική πλοκή, ανατροπές και all-star καστ.

Στα highlights του μήνα, το υποψήφιο για Emmy The Sinner, που επιστρέφει με 4η σεζόν στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV. Από τον νέο κύκλο επεισοδίων δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μπιλ Πούλμαν ως ντετέκτιβ Χάρι Αμπρόουζ, να προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε μια καινούρια ιστορία εγκλήματος.

Την επιστροφή τους και φέτος στη μικρή οθόνη κάνουν, ακόμα, η Κουίν Λατίφα με το The Equalizer, o Τζάρεντ Πανταλέκι του Supernatural με το The Walker και ο Μαρκ Στρονγκ (Tinker Tailor Soldier Spy, 1917) με το The Temple.

Μέσα στον Οκτώβριο η COSMOTE TV υποδέχεται και τη συνέχεια του επιτυχημένου franchise CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Vegas, την ανατρεπτική σειρά Innocent, το βασισμένο σε αληθινή υπόθεση δολοφονίας Conviction: The Case of Stephen Lawrence και τις σειρές Grace, Detective Ricciardi, Baptiste και Lolitas Investigations. Με νέο κύκλο επεισοδίων συνεχίζονται και οι ιστορίες των σειρών Magnum P.I. και Hightown.