Νέα ψηφιακή εκπομπή από την Κωτσόβολος

13/10/2021, 12:32
Νέα ψηφιακή εκπομπή από την Κωτσόβολος

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει τη νέα της ψηφιακή εκπομπή «Tech Top 5 for a better life», στο κανάλι της στο YouTube.

Στη νέα σειρά επεισοδίων, με παρουσιαστή τον αγαπημένο Γιώργο Λέντζα, αποκαλύπτονται όλα τα τεχνολογικά trends και gadgets της εποχής, που κάνουν τη ζωή όλων καλύτερη, πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική.

Μέσα από τα μάτια του Γιώργου και την υπογραφή των experts της Κωτσόβολος, το κοινό έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για όλες τις νέες δυνατότητες των ηλεκτρικών συσκευών και των προϊόντων τεχνολογίας, τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλα τα κανάλια πώλησης της Κωτσόβολος και να βρει ιδέες και λύσεις που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα καλύτερη για όλους.

Κάθε επεισόδιο είναι θεματικό και αφιερωμένο σε διαφορετική πτυχή της καθημερινότητας, εξηγώντας πως τα 5 προϊόντα τεχνολογίας μπορούν να τη βελτιώσουν.

Ο Γιώργος υποδέχεται κάθε φορά στο studio και έναν διαφορετικό καλεσμένο και μαζί παρουσιάζουν τις 5 προϊοντικές τεχνολογίες, αναλύοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Με απλό, κατανοητό αλλά και fun τρόπο, ο Γιώργος και οι experts βάζουν τη δική τους «σφραγίδα» στις τεχνολογίες και τα προϊόντα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υπόσχεση της εκπομπής, πως κάθε συσκευή μπορεί να «λύσει τα χέρια».

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το 1ο επεισόδιο της νέας εκπομπής της Κωτσόβολος, «Tech Top 5 for a better life» και πατήστε subscribe στο κανάλι για να είστε πάντα ενημερωμένοι σε θέματα που αφορούν την τεχνολογία: https://www.youtube.com/watch?v=REWjhPHEtws