«Watch Next»: Νέα κινηματογραφική εκπομπή στην COSMOTE TV

24/11/2021, 12:58
«Watch Next»: Νέα κινηματογραφική εκπομπή στην COSMOTE TV

Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 26/11 η νέα εκπομπή της COSMOTE TV «Watch Next», με παρουσιαστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

To «Watch Next», η πιο cinema friendly εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 23.00 στο COSMOTE CINEMA 1HD και θα περιλαμβάνει προτάσεις νέων κινηματογραφικών ταινιών, αφιερώματα, συνεντεύξεις, καθώς και συζητήσεις με καλεσμένους απ' όλο το φάσμα του κινηματογράφου. Στην εκπομπή θα εμφανίζονται κάθε εβδομάδα, παρουσιάζοντας τη δική τους οπτική για τις εξελίξεις στον χώρο της 7ης τέχνης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» και κριτικός κινηματογράφου, Λουκάς Κατσίκας, ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Στο Πλεχτό», Μάκης Παπασημακόπουλος και η δημοσιογράφος Χριστίνα Μπίθα.

Στην πρεμιέρα του «Watch Next» (Παρασκευή 26/11, 23.00, COSMOTE CINEMA 1HD), ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα υποδεχθεί στο στούντιο της COSMOTE TV τον βραβευμένο ηθοποιό Ανδρέα Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία, Ουζερί Τσιτσάνης, Το Τελευταίο Σημείωμα). Μαζί θα μιλήσουν για την μέχρι τώρα πορεία του κατ' εξοχήν κινηματογραφικού ηθοποιού, ενώ θα σχολιάσουν και την πολυαναμενόμενη ταινία «House of Gucci». Στο πλαίσιο της εκπομπής, θα προβληθούν, ακόμα, αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της σειράς «The Great», που προβάλλεται στην COSMOTE TV.

Επόμενοι καλεσμένοι της εκπομπής (3/12, 23.00, COSMOTE CINEMA 1HD) θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας «Monday», Αργύρης Παπαδημητρόπουλος και ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος. Με αφορμή την A' τηλεοπτική πρεμιέρα της ταινίας αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Κυριακή 5/12 (21.00, COSMOTE CINEMA 1HD), οι δύο καλεσμένοι θα μιλήσουν με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τη συνεργασία τους, θα αποκαλύψουν backstage περιστατικά από τα γυρίσματα, ενώ θα προβληθούν και αποκλειστικές συνεντεύξεις των δυο πρωταγωνιστών της ταινίας, Σεμπάστιαν Σταν (Captain America, Black Panther και Avengers) και Ντενίζ Γκαφ (Paula).

Μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε επεισόδιο της εκπομπής «Watch Next» θα είναι διαθέσιμο στον δωρεάν, on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS.