Bruised: Παγκόσμια επιτυχία η νέα παραγωγή του Hercules Film Fund

29/11/2021, 12:00
Bruised: Παγκόσμια επιτυχία η νέα παραγωγή του Hercules Film Fund

Στο πλευρό του πρώτου σκηνοθετικού ντεμπούτου της πολυβραβευμένης και με Όσκαρ ηθοποιού Halle Berry, οι παραγωγοί Πάρις Κασιδόκωστας –Λάτσης και Τέρυ Ντούγκας μέσω του Hercules Film Fund.

Η ταινία «Bruised» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο 2020 και στις 24 Νοεμβρίου 2021 άρχισε η προβολή της από το Netflix.

Το νέο εγχείρημα των Ελλήνων παραγωγών αποτελεί την πρώτη επιλογή των συνδρομητών της πλατφόρμας σε πολλές χώρες του κόσμου ενώ εμφανίζεται και στο ΤΟΠ 10 της Ελλάδας.

Το «Bruised» αφηγείται την ιστορία της Jackie Justice (Halle Berry), μιας μαχήτριας πολεμικών τεχνών που εγκαταλείπει το άθλημα ταπεινωμένη. Χρόνια μετά τον τελευταίο της αγώνα, πείθεται από τον μάνατζερ και φίλο της Desi (Adan Canto) να λάβει μέρος σε έναν παράνομο αγώνα εναντίον μιας κορυφαίας αθλήτριας MMA.

Σε αυτόν τον αγώνα, η Τζάκι τραβάει την προσοχή ενός προαγωγού πάλης (Shamier Anderson) που της υπόσχεται μια ζωή πίσω στο ρίνγκ. Σύντομα όμως αντιμετωπίζει την απροσδόκητη επιστροφή του Manny (Danny Boyd, Jr.), του 6χρονου γιου της, τον οποίο είχε δώσει για υιοθεσία.

Αυτή η δραματική ταινία σκηνοθετείται από την ηθοποιό Halle Berry σε σενάριο της Michelle Rosenfarb.

Πρωταγωνιστούν οι Halle Berry, Adan Canto, Shamier Anderson, Adriane Lenox, Sheila Atim και Stephen McKinley Henderson.

Για το soundtrack της ταινίας συνεργάστηκαν κορυφαίες γυναίκες δημιουργοί όπως η Cardi B και η H.E.R.

Παραγωγοί της ταινίας είναι Paris Kassidokostas-Latsis, Terry Dougas, Guymon Casady, Brad Feinstein, Linda Gottlieb, Gillian Hormel, Basil Iwanyk και Erica Lee.