Το HBO Max απειλή για Cosmote TV και Nova

02/03/2022, 22:02
Το HBO Max απειλή για Cosmote TV και Nova

Με συνδρομή στην τιμή των 2,99 ευρώ θα ξεκινήσει στις 8 Μαρτίου στην Ολλανδία, το HBO Max.

Πρόκειται για τη χαμηλότερη τιμή συνδρομή μεταξύ όλων των υπηρεσιών streaming στη χώρα, η οποία θα προσφέρεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ως το τέλος Μαρτίου.

Τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του, το HBO Max Basic είναι διαθέσιμο για 2,99 ευρώ το μήνα και η τυπική συνδρομή πωλείται στα 3,99 ευρώ , μειωμένο κατά 50% της κανονικής τιμής συνδρομής που θα είναι στα 5,99 ευρώ και 7,99 ευρώ αντίστοιχα.

Οι τιμές αυτές είναι ενδεικτικές της ισχύος της Warner που θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος στην Ευρώπη, και ενόψει της εισόδου της υπηρεσίας Disney+. Με τέτοιες τιμές, τα πλήγματα που αναμένεται να δεχθούν οι πλατφόρμες της Cosmote TV και της Nova θα τεράστια για δύο σημαντικούς λόγους.

Εξαιτίας της αδράνειας της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού Κ. Πιερρακάκη να επιβάλλει τέλη ή να διαπραγματευτεί ανταλλάγματα από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες (η Ελλάδα, αντιθέτως, τις επιδοτεί) και εξαιτίας των φορολογικών και ασφαλιστικών βαρών που κουβαλούν από την εποχή του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο ΟΤΕ και η Nova Broadcasting.