Δεύτερη επιτροπή από το ΕΣΡ

06/03/2022, 12:16
Δεύτερη επιτροπή από το ΕΣΡ

Στη συγκρότηση δεύτερης Επιτροπής για την ολοκλήρωση του σχεδίου Κώδικα Δεοντολογίας Οπτικοακουστικών και Ραδιοφωνικών Εμπορικών Ανακοινώσεων προχώρησε το ΕΣΡ.

Η επιτροπή αποτελείται από τους: Παρασκευή Καρατζόγλου, ειδική επιστήμονα - νομικό του ΕΣΡ, ως πρόεδρο, Όλγα Γαρουφαλιά, ειδική επιστήμονα - νομικό του ΕΣΡ, Ρέα Λαμπροπούλου, ειδική επιστήμονα - νομικό του ΕΣΡ, Θεοδώρα Παπαδάκη, ειδική επιστήμονα - νομικό του ΕΣΡ, Αικατερίνη Κοντοπούλου, διοικητική υπάλληλο του ΕΣΡ και Αναστασία Μαραζίδου, διοικητική υπάλληλο του ΕΣΡ, ως μέλη.

Εν τω μεταξύ, τη συγκρότηση επιτροπής για την καταστροφή του άχρηστου ηλεκτρονικού - μηχανογραφικού υλικού, αποφάσισε το ΕΣΡ.

Η επιτροπή αποτελείται από τους Αθανάσιο Kουτρομάνο, πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ως πρόεδρο, Γεώργιο Καπετάνιο, ειδικό επιστήμονα πληροφορικής του ΕΣΡ, ως μέλος και Βαρβάρα Χαραλαμπάκη, ως μέλος και γραμματέα.

Έργο της Επιτροπής θα είναι η περισυλλογή και παράδοση στη Διεύθυνση Διαχείρισης ΔημόσιουΥλικού (ΔΔΔΥ) του άχρηστου ηλεκτρονικού/μηχανογραφικού εξοπλισμού που υπάρχει στο χώρο του ΕΣΡ. Η θητεία της Επιτροπής ισχύει για ένα έτος.

Την ίδια ώρα, συγκρότηση… επιτροπής για τη σύνταξη του σχεδίου Κώδικα Δεοντολογίας Οπτικοακουστικών και Ραδιοφωνικών Προγραμμάτων αποφάσισε το ΕΣΡ.

Η επιτροπή του ΕΣΡ αποτελείται από τους Γιώργιο Αναγνωσταρά, ειδικό επιστήμονα -νομικό του ΕΣΡ, ως πρόεδρο, Όλγα Γαρουφαλιά, ειδική επιστήμονα - νομικό του ΕΣΡ, Ρέα Λαμπροπούλου, ειδική επιστήμονα -νομικό του ΕΣΡ, Θεοδώρα Παπαδάκη, ειδική επιστήμονα - νομικό του ΕΣΡ και Αικατερίνη Κοντοπούλου, διοικητική υπάλληλο του ΕΣΡ, ως μέλη.