Στην COSMOTE TV για τα επόμενα 3 χρόνια ο Ολυμπιακός

23/05/2022, 13:20
Στην COSMOTE TV για τα επόμενα 3 χρόνια ο Ολυμπιακός

Μεταγραφή… αεροδρομίου για την COSMOTE TV, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η συμφωνία έρχεται ως συνέχεια της επένδυσης που κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα η συνδρομητική τηλεόραση της COSMOTE και έχει φέρει ως αποτέλεσμα και περαιτέρω ανάπτυξη.

Οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί για τις 3 επόμενες αγωνιστικές σεζόν και με δεδομένο ότι η COSMOTE TV έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να απολαύσουν όλους τους σημαντικούς αγώνες της ομάδας τους στο ίδιο πακέτο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της COSMOTE TV αναφέρει τα εξής:

"Ο Ολυμπιακός θα παίζει μπάλα αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV, έως το 2025. Η συμφωνία των δύο πλευρών θα ενεργοποιηθεί από τη σεζόν 2022-2023 και περιλαμβάνει τη μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων για το Πρωτάθλημα της Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.

Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, θα αναλάβει την κάλυψη των αγώνων των «Πειραιωτών» με πλούσια ρεπορτάζ, αλλά και ειδικές pre game και post game εκπομπές στο πλαίσιο σημαντικών αναμετρήσεων.

Οι αγώνες του Ολυμπιακού έρχονται να προστεθούν στο πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, που τη σεζόν 2022-2023 περιλαμβάνει τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες εμπορικών ομάδων, την πλειονότητα των αγώνων του Πρωταθλήματος της Super League, μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Lega Serie A, Liga Portugal Bwin κ.ά.), το κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) κ.ά."