Μεταφορά έδρας στην Αθήνα για την Wilhelmsen Ship Management Limited

07/09/2021, 11:20
Μεταφορά έδρας στην Αθήνα για την Wilhelmsen Ship Management Limited

Η Wilhelmsen Ship Management (WSM) ανακοινώνει τη μετεγκατάσταση της Diana Wilhelmsen Management Limited (DWM) από την Κύπρο στην Αθήνα.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της αναπτυξιακής στρατηγικής της WSM, προσβλέποντας στην μεγέθυνση του στόλου της ως προς την παροχή διαχειριστικών υπηρεσιών προς πλοιοκτήτες.

O κ. Carl Schou, CEO και Πρόεδρος της WSM σχολιάζει σχετικά: «Έχουμε παρατηρήσει σημαντική αύξηση της ζήτησης για υπηρεσίες διαχείρισης πλοίων στην ελληνική αγορά. H νέα μας στρατηγική έδρα θα προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τις σχέσεις με τους ήδη υπάρχοντες, αλλά και τους μελλοντικούς μας πελάτες».

Η WSM έχει ήδη χτίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο στην Ελληνική αγορά ως προς τις υπηρεσίες επιθεώρησης πλοίων και αναζητά τη διεύρυνση του πελατολογίου της μέσω της περαιτέρω παροχής ανταγωνιστικών διαχειριστικών υπηρεσιών.

Η DWM ιδρύθηκε το 2015 ως κοινοπραξία 50-50% με την Diana Shipping Inc. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών τεχνικής διαχείρισης προς πλοιοκτήτες με έμφαση στα πλοία ξηρού φορτίου και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.