Ο Όμιλος Μυτιληναίος στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής!

30/07/2018, 14:07
dimosieuthike-o-koinwnikos-apologismos-tou-omilos-mutilinaios.w_l

Πέντε σημαντικές κινήσεις προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης των πυρόππληκτων της Αττική ανακοίνωσε ο Όμιλος Μυτιληναίος. Ξεχωρίζουν η κατάθεση ποσού ύψους 1 εκατ. ευρώ στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος και η πρόθεση της Protergia, να διαγράψει το σύνολο των οφειλών των πελατών της που επλήγησαν από την καταστροφή και, επιπλέον, να διανείμει δωρεάν ρεύμα για δύο μήνες σε όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές της στην πυρόπληκτη περιοχή.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «με άφατη θλίψη, όλοι όσοι εργαζόμαστε στη MYTILINEOS, συμπαραστεκόμαστε στον πόνο όσων έμειναν και θρηνούμε για την απώλεια όσων "έφυγαν" στη μεγάλη εθνική καταστροφή στις 23 Ιουλίου 2018 στην Αττική.

Ως μικρή ένδειξη σεβασμού και βοήθειας στους συνανθρώπους μας, το Διοικητικό μας Συμβούλιο αποφάσισε:

1. Την κατάθεση ποσού 1 εκατ. ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής της Τράπεζας της Ελλάδος.

2. Η Protergia θα προχωρήσει σε πλήρη διαγραφή οφειλόμενων ποσών σε όλους τους καταναλωτές της που υπέστησαν καταστροφή του κτηρίου τους και σε παροχή δωρεάν ρεύματος για δύο μήνες σε όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές της στην πυρόπληκτη περιοχή. (Οι λεπτομέρειες θα δοθούν αναλυτικά στους δικαιούχους)

3. Την έκτακτη αιμοδοσία των εργαζομένων στα γραφεία και σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρίας υπέρ των νοσηλευόμενων - τραυματιών.

4. Τη συμμετοχή μας στην πρωτοβουλία του ΣΕΒ για την αποκατάσταση έργων υποδομών της περιοχής.

5. Τη συνέχιση από τους εργαζομένους μας συγκέντρωσης και αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης που ξεκίνησε από την επόμενη μέρα της καταστροφής.

Βαθιά συντετριμμένοι από την απώλεια τόσων ανθρώπων, εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».