Σύγκρουση κυβέρνησης - Πολάκη για το "πόθεν έσχες"

30/07/2021, 23:57
Σύγκρουση κυβέρνησης - Πολάκη για το

Μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση για το πόθεν έσχες του Παύλου Πολάκη. Η πρωινή ανάρτηση Πολάκη, η απάντηση της ΝΔ, η…προθεσμία που έθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η αγωγή των 2 εκατομμυρίων ευρώ. 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, Θανάσης Μπούρας, σε ανακοίνωσή του σχετικά με το πόθεν έσχες του Παύλου Πολάκη, αναφέρει:

“Με λύπη μου διαπιστώνω ότι η χθεσινή μου παράκληση προς όλους να αφήσουν μακριά από τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες τη λειτουργία της Επιτροπής, φαίνεται ότι δεν έγινε σεβαστή απ’ όλους. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής κ. Παύλος Πολάκης, προχώρησε σήμερα σε μια ανάρτηση το ύφος της οποίας δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσω σεβόμενος το θεσμικό μου ρόλο”.

Όπως σημειώνει ο κ. Μπούρας “έχω όμως την υποχρέωση να διαφυλάξω το κύρος της επιτροπής και για τον λόγο αυτό θα παραθέσω χωρίς καμία αξιολόγηση τα πραγματικά περιστατικά προκειμένου να βγάλει ο κάθε ένας τα δικά του συμπεράσματα”. Διευκρινίζει σε αυτό το σημείο ότι “στο πλαίσιο του επανελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των ετών 2015-2018 (οικονομική χρήση), ο ορκωτός ελεγκτής που είχε αναλάβει τον έλεγχο του κ. Πολάκη διαπίστωσε ότι στις δηλώσεις του δεν εμφανιζόταν η ατομική επιχείρηση της συζύγου του και του εστάλησαν αρμοδίως σχετικές παρατηρήσεις τον Οκτώβριο του 2020. Σε συνέχεια των παρατηρήσεων της Επιτροπής ο κ. Πολάκης, τον Μάρτιο του 2021 υπέβαλλε τροποποιητική δήλωση δηλώνοντας αναδρομικά την ατομική επιχείρηση της συζύγου του. Κατόπιν της συμμόρφωσης του αυτής, η επιτροπή έθεσε τη δήλωσή του στο αρχείο στη συνεδρίαση της στις 23.6.2021”.

Η νέα ανακοίνωση της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε νέα ανακοίνωση σημειώνοντας πως “ο κ. Πολάκης επανέρχεται με το γνωστό ύφος του και απειλεί. Ας αφήσει λοιπόν κατά μέρος τις απειλές και ας απαντήσει ευθέως: Είναι αλήθεια ή όχι ότι στο πλαίσιο του επανελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των ετών 2015-2018, ο ορκωτός ελεγκτής που είχε αναλάβει τον έλεγχο του κ. Πολάκη διαπίστωσε ότι στις δηλώσεις του δεν εμφανιζόταν η ατομική επιχείρηση της συζύγου του; Είναι αλήθεια ή όχι ότι του εστάλησαν αρμοδίως σχετικές παρατηρήσεις τον Οκτώβριο του 2020 κατόπιν των οποίων τον Μάρτιο του 2021 υπέβαλε τροποποιητική δήλωση, δηλώνοντας αναδρομικά την ατομική επιχείρηση της συζύγου του; Είναι αλήθεια ή όχι ότι η Επιτροπή έθεσε τη δήλωση του στο αρχείο στις 23.6.2021, όπως έκανε και με άλλες υποθέσεις, κατόπιν της συμμόρφωσης του αυτής;”.

Όπως επισημαίνουν από το κυβερνών κόμμα: “Πώς λοιπόν ο κ. Πολάκης έχει κάνει σημαία τα πόθεν έσχες άλλων, όταν ο ίδιος είχε στο δικό του σημαντικές παραλείψεις κατά παράβαση του νόμου; Εκτός αν έχει όντως πιστέψει ότι είναι μια κατηγορία μόνος του: να κουνάει το δάχτυλο σε όλους δίχως να δίνει λόγο σε κανέναν. Όπως ακριβώς κάνει και με το θέμα του εμβολιασμού”.

Οι αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη

Είχε προηγηθεί σήμερα η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, με την οποία καλούσε τη ΝΔ να πάρει πίσω την χθεσινή ανακοίνωση και να ζητήσει συγγνώμη από τον ίδιο και την σύζυγό του, “σε διαφορετική περίπτωση ο εξευτελισμός σας δεν θα έχει προηγούμενο και θα πληρώσετε τα μαλλιά της κεφαλής σας”, όπως αναφέρει.

Παράλληλα, ο Π. Πολάκης με την ίδια ανάρτηση κάνει λόγο για «απελπισμένη προσπάθεια» τη ΝΔ να κρύψει τις «πομπές του πρωθυπουργικού ζεύγους για τη γαλλική offshore και το ψεύτικο πόθεν έσχες».

Η ανάρτηση του Π.Πολάκη:

«ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1 και 2.

Νόμιζα πως ήταν μόνο άλλη μια ελεεινή λάσπη από το Πρώτο Φλεμα!!

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανακοίνωση για το θέμα του πόθεν εσχες μου και να πει πως έκρυβα τα προηγούμενα χρόνια την «επιχείρηση»(το ιατρείο δηλαδή) της συζύγου μου Θεοδώρας Τσούκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(φωτό 3-4-5)

Απελπισμένη προσπάθεια να κρύψουν τις πομπές του πρωθυπουργικού ζεύγους για τη γαλλική οφσορ και το ψεύτικο πόθεν εσχες!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΡΙΩΝ ΩΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και να δηλώσετε επίσημα: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΥΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ

,ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ»!!!!

Σε διαφορετική περίπτωση ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ δεν θα έχει προηγούμενο και θα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ!!!

ΥΓ Ο χρόνος άρχισε να κυλάει …..»

Η νέα ανάρτηση

Σας έδωσα το περιθώριο να ζητήσετε συγγνώμη δεν το κάνατε ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!
ΠΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ-ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ-ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:
1)Παραθέτω φωτογραφίες από τις δηλώσεις περιουσιακής μου κατάστασης των ετών 2016-2019 (οικονομικά έτη 2015-18)όπου ΦΑΙΝΕΤΑΙ καθαρά η ΔΗΛΩΣΗ της «επιχειρηματικής δραστηριότητας» δηλαδή του ιατρείου της συζύγου μου Θεοδώρας Τσούκα .
Οι δηλώσεις από το 2015-18 έχουν την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ και ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ και του δεύτερου ελέγχου των Ορκωτών λογιστών που διενεργήθηκε το 2020-21 με ημερομηνία όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες 30-3-21!!!(φωτό 1-4,στην 4 φαίνεται και η διακοπή η δική μου όταν έγινα υπουργος)
2) Παραθέτω μια φωτογραφία από τη δήλωση πόθεν εσχες του 2018 (υπάρχουν αντίστοιχα σε όλες) όπου φαίνεται καθαρά στη σελίδα τρία της δήλωσης ,το εισόδημα της από τη μισθωτή της δραστηριότητα όπως και από την ιδιωτική της δραστηριότητα !!!!!!(φωτό 5)
ΑΡΑ ΤΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑ ΒΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ;;;;
-Είστε τόσο συκοφάντες;;
-Είστε τόσο πανικόβλητοι από τις αποκαλύψεις για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΟΦΣΟΡ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ που πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα για να πάτε αλλού τη συζήτηση και να θολώσατε τα νερά «πως όλοι ίδιοι είναι»;;
-Είστε τόσο στραβωμένοι από το κλέψιμο που ρίχνετε στο δημόσιο χρήμα δυο χρόνια τώρα ,που δεν μπορείτε να διαβάσετε ούτε ένα πίνακα;;;;;
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ .
Εγώ δεν είμαι Μητσοτάκης ,ούτε η Τσούκα Θεοδωρα είναι Μαρεβα Γκραμποβσκι.
Εμένα η σύζυγος μου ζει αξιοπρεπώς και διάφανα από τη δουλειά της και όχι από οφσορ και δάνεια εφοπλιστών!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ,έδωσα εντολή στο δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή και μήνυση σε κάθε υπεύθυνο από τη Νέα Δημοκρατία για την πρωινή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ και συκοφαντική ανακοίνωση εναντίον εμένα και της συζύγου μου και θα ζητήσω ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000.000 εγώ και 1.000.000 η σύζυγος μου ,που θα διατεθούν για το καλό του δημοσίου συστήματος Υγειας στο νομό Χανιων !
ΥΓ1.Κυριε Μπούρα πρόεδρε της επιτροπής πόθεν εσχες :
Για να καλύψετε τις πομπές του Μητσοτακη μετά την προχθεσινη συνεδρίαση που σας πιάσαμε στα πράσα βγάλατε δυο ανακοινώσεις ως προεδρος της επιτροπής λέγοντας για «λάθος της υπηρεσιας» και γέλαγαν και οι πέτρες!!!
Τώρα που το κόμμα σου ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ για μενα που είμαι και αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής,γιατί έχεις πιει το αμίλητο νερό;;; ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ «ΛΑΘΟΣ» πάλι;;; Ποιος οργάνωσε την προβοκατσια δηλαδή;;;
ΥΓ 2.Εμεις Κυριακο Μητσοτακη θα ταξιδεύουμε πάντα….Με αυτά που βγάζουμε από τη δουλειά μας ….Όχι με τα ελικόπτερα επιχειρηματιών ,ούτε κάνοντας το λιμενικό «ταξί»!!(φωτό 6)
…και να ξερεις… ότι όσες προβοκάτσιες κι αν στήσεις, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ για τα ψευδή πόθεν έσχες σου! Και πολιτικά και ποινικά…