Κώστας Τασούλας προς Μπογδάνο: "Απαράδεκτη η ανάρτησή σου"

16/09/2021, 18:15
Κώστας Τασούλας προς Μπογδάνο:

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας με τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο και σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τασούλας αποδοκίμασε τον γαλάζιο βουλευτή για την ενέργειά του να δημοσιοποιήσει και ουσιαστικά να στοχοποιήσει μέσω των social media τα ονόματα νηπίων μεταναστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την ξεκάθαρη καταδίκη του προς τον κ. Μπογδάνο επισημαίνοντάς του ότι η πράξη του να αναρτήσει ονόματα νηπίων ήταν απαράδεκτη, καλώντας τον ταυτόχρονα να προχωρήσει σε διόρθωση αυτής της απαράδεκτης ενέργειας.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Τασούλας ως πρόεδρος της Βουλής έγινε αποδέκτης επιστολής των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν να κινηθούν οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες με βάση των κώδικα δεοντολογίας για την περίπτωση του κ. Μπογδάνου.

Επίσης στο θέμα της απαράδεκτης ανάρτησης του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Είναι αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης να διασφαλίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων, πόσο μάλλον των ανήλικων. Είναι αυτονόητο πως όλα τα στελέχη του κόμματος πρέπει να ακολουθούν αυτή την αρχή. Η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν λάθος και δε συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ».

Μάλιστα ο κ. Οικονόμου έστειλε αυστηρό μήνυμα υποστηρίζοντας «ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».