Φώφη Γεννήματα: Δεν έφυγα από το Πα.Σο.Κ για να κάνω άλλο κόμμα

23/09/2021, 22:20
Φώφη Γεννήματα: Δεν έφυγα από το Πα.Σο.Κ για να κάνω άλλο κόμμα

Η Φώφη Γεννηματά ξέκίνησε απόψε την προεκλογική της εκστρατεία για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής με ομιλία σε 400 και πλέον στελέχη από την Αττική που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά της. Η ομιλία έγινε με τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για τον Covid-19. Παρόντες ήταν οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, Κ. Σκανδαλίδης, Γ. Καμίνης και Β. Κεγκέρογλου.

Η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε κατηγορηματικά ότι η αυτονομία του Κινήματος Αλλαγής αποτελεί σταθερή και στρατηγική επιλογή ενω απάντησε με αιχμές σε όσους επικαλούνται το ΠΑΣΟΚ όταν δεν το στήριξαν στη μεγάλη δοκιμασία του από το 2012 και μετά. "Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ να κάνω κόμμα. Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει κι είναι η ψυχή του Κινήματος Αλλαγής", ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι έχει αποτύχει δύο φορές να βγάλει τη χώρα από την κρίση και πως άνοιξε το δρόμο για τη ΝΔ συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ακόμη ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει φτώχεια προτάσεων και καταφεύγει να οικειοποιηθεί σύμβολα και συνθήματα του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής.

Επικριτικά βέλη εξαπέλυσε και προς την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι εξυπηρετεί με την πολιτική του τους λίγους εις βάρος των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ