Ανδρουλάκης: Φτιάξτε τώρα τα ψηφοδέλτια, έρχονται κάλπες

11/03/2022, 11:19
Ανδρουλάκης: Φτιάξτε τώρα τα ψηφοδέλτια, έρχονται κάλπες

Επιτελείς της νέας ηγεσίας, μάλιστα, έχουν κυκλώσει στο ημερολόγιο την Κυριακή 22 Μαΐου, καθώς τη θεωρούν ως την πλέον πιθανή ημερομηνία.

Σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα θέτει ο Νίκος Ανδρουλάκης το Κίνημα Αλλαγής, όπως ακόμα είναι η επίσημη ονομασία του τρίτου κόμματος της βουλής.

«Φτιάξτε τώρα ισχυρά ψηφοδέλτια παντού» είναι η εντολή του προέδρου του ΚΙΝΑΛ στους επιτελείς του, καθώς εκτιμά πως οι κάλπες θα στηθούν ακόμα και πριν το καλοκαίρι.

Έτσι, ο στενός του συνεργάτης Ευάγγελος Αργύρης, που έχει οριστεί επικεφαλής της Επιτροπής Συγκρότησης των ψηφοδελτίων της Χαριλάου Τρικούπη έχει ξεκινήσει τις επαφές με πρόσωπα που εκτιμούν πως θα ισχυροποιήσουν τα ψηφοδέλτια, όπως έχει ζητήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και στενοί συνεργάτες του προέδρου του κόμματος θέτουν ως προτεραιότητα την παρουσία τους στις περιοχές που θα επιχειρήσουν να εκλεγούν.

Όπως πχ ο Παναγιώτης Βλάχος, που επικεντρώνεται πλέον στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, όπου θα ανταγωνιστεί τον Ανδρέα Λοβέρδο. Ή ο Παύλος Γερουλάνος, που θα ανταγωνιστεί με τον Κώστα Σκανδαλίδη στην Α΄ Αθηνών.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες μας, πρόταση να επιλέξει περιφέρεια έχει γίνει και στον Στέφανο Ξεκαλάκη, εκ των πλέον στενών συνεργατών του.

Επιτελείς της νέας ηγεσίας, μάλιστα, έχουν κυκλώσει στο ημερολόγιο την Κυριακή 22 Μαΐου, καθώς τη θεωρούν ως την πλέον πιθανή ημερομηνία για το στήσιμο της κάλπης, αν και δίνουν και κάποιες πιθανότητες για την Κυριακή 29 Μαΐου.

Για τις 10 Απριλίου, πάντως, η Χαριλάου Τρικούπη έχει προγραμματίσει την εκλογή των επικεφαλής των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεών της, καθώς και την εκλογή των συνέδρων.