Στο πλευρό του Μπογδάνου η Λατινοπούλου – Υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης

04/08/2022, 13:39
Στο πλευρό του Μπογδάνου η Λατινοπούλου – Υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης

Αφού οι προκλητικές τοποθετήσεις της οδήγησαν την Νέα Δημοκρατία στην αποπομπή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, «Μετά από αρκετή σκέψη» κατέληξε στον συνδυασμό του Μπογδάνου!

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Εθνικής Δημιουργίας τάσσεται η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ανακοινώνοντας η ίδια την υποψηφιότητά της με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα με ποιον θα συμπορευτώ πολιτικά. Μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν που δεν θα ανήκουμε στην ίδια κομματική παράταξη όμως να θυμάστε πως οι απόψεις, οι ιδέες κ τα ιδανικά μας, μας ενώνουν και αυτό είναι το σημαντικότερο» έγραψε ενώ σε βίντεο που δημοσίευσε εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το κόμμα των Μπογδάνου, Τζήμερου, Κρανιδιώτη και λοιπών «πατριωτών».

Καθιστώντας σαφές πως προτεραιότητά της είναι μια ισχυρή κοινωνία με δυνατούς πολίτες, δεσμεύτηκε πως «με αμείωτο ρυθμό θα συνεχίσω τη μάχη υπέρ της κοινής λογικής, κατά της πολιτικής ορθότητας και της woke ατζέντας» αφήνοντας με τον τρόπο αυτό και αιχμές κατά εκείνων που την έβαλαν δικαίως στο επίκεντρο της κριτικής το προηγούμενο διάστημα και με αποκορύφωμα τη δήλωσή της κατά της παχυσαρκίας που ήταν και η αφορμή για να τεθεί εκτός ΝΔ.

Όπως λέει και ο σοφός λαός όμως, κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι…