Θεοδωρικάκος: Ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ που αναζητά κομματικά οφέλη στην τραγωδία με τον βιασμό της 12χρονης

13/10/2022, 16:11
Θεοδωρικάκος: Ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ που αναζητά κομματικά οφέλη στην τραγωδία με τον βιασμό της 12χρονης

Απάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στις οποίες καταλογίζει απόπειρα συγκάλυψης για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του ότι είναι «ντροπή» για τον ΣΥΡΙΖΑ «να συκοφαντεί, να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα δωδεκάχρονο παιδί» καλώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σταματήσει αυτή την τακτική.

Ακόμη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τονίζει στην δήλωσή του ότι «στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης της δωδεκάχρονης η Ελληνική Αστυνομία έχει δράσει με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Οι ένοχοι οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι θα πράξει επίσης το καθήκον της».

Τέλος, ο Τάκης Θεοδωρικάκος διαβεβαιώνει ότι «ο Νόμος είναι Νόμος και ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι».