Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Ρουβίκωνας επιτίθεται σε όποιον στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ

18/11/2022, 15:45
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Ρουβίκωνας επιτίθεται σε όποιον στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ομόθυμη καταδίκη της επίθεσης στο σπίτι του

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σήμερα για την «παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του, είπε ότι είχε αποχωρήσει από το σπίτι του μαζί με τη σύζυγο του για να πάνε σε μια κοινωνική εκδήλωση, όταν μετά από λίγα λεπτά τον πήραν τηλέφωνο τα παιδιά του και φοβισμένα τον ενημέρωσαν για ότι είχε συμβεί.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο περιστατικό: «Επέστρεψα αμέσως σπίτι και είδα τα τρικάκια και τα μακαρόνια που είχαν πετάξει στην είσοδο του σπιτιού μου καμιά σαρανταριά άτομα, όπως με πληροφόρησαν».

«Όποιος στοχοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες ή ημέρες μετά δέχεται επίθεση από τον Ρουβίκωνα», υπογράμμισε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε, «δεν είδα όμως καμιά παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, όταν επί κυβέρνησης του πήγαιναν τα δάνεια σε “κοράκια”».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ομόθυμη καταδίκη της επίθεσης στο σπίτι του από την αντιπολίτευση. «Αυτό κρατάω κι όχι την ειρωνική ανάρτηση Πολάκη», ανέφερε.

«Μπορούμε να έχουμε πολιτική αντιπαράθεση», είπε ο κ. Γεωργιάδης «αλλά τα σπίτια μας πρέπει να μένουν έξω από αυτά», τόνισε στη συνέχεια.

Τέλος και μεταξύ άλλων, παρατήρησε ότι «ο Ρουβίκωνας χειρίζεται έξυπνα ότι κάνει. Φτάνοντας μέχρι την είσοδο των σπιτιών κινείται στα όρια και οι νομικές συνέπειες είναι είτε ανύπαρκτες, είτε ελάχιστες για αυτούς που το κάνουν», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι «είναι γνωστή η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την άκρα Αριστερά και η κάλυψη που της παρέχει».